DALIĆ: “Ponašamo se kao da će sve biti u redu”

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić danas je objavio popis kandidata za prijateljske utakmice sa Švicarcima i Portugalcima u Kataru.

Dalić objavio popis igrača za prijateljski turnir u Dohi

Na konferenciji za novinare istaknuo je kako ‘Vatrene’ u Kataru čekaju kvalitetni suparnici te se nada da turnir neće biti otkazan. “Ponašamo se kao da će sve biti u redu, no zbog specifične situacije stavili smo veći broj igrača na pretpozive, kako bismo bili spremni dogodi li se nešto nepredviđeno. Reagirat ćemo, bude li trebalo, u skladu s pozicijama u momčadi. Nadam se dobrom turniru”, rekao je Dalić na konferenciji za novinare.

Planira, kaže, svima dati šansu kako bi procijenili stanje svih reprezentativaca, pogotovo onih koji su bili ozlijeđeni. ” Kalinićem je dogovor da ćemo ga zamijeniti Grbićem ne bude li branio prije odlaska na put, s obzirom da je bio ozlijeđen. Želimo odigrati dvije dobre utakmice, testirati neke sustave, a najvažnije mi je imati sedam dana zajedništva jer poslije neće biti mnogo vremena”, poručio je Dalić.

Želi, dodaje, da svi budu zdravi i spremni za Europsko prvenstvo. “Nekima manjak minutaže mogu progledati kroz prste, dok nekima ne mogu. Sa svima gotovo svakodnevno razgovaram i svi jedva čekaju okupljanje. Imamo igrača koji se nameću, što je dobro za budućnost hrvatskog nogometa. Neću mnogo odskakati od kadra koji je odradio kvalifikacije, no pratimo i druge”, zaključio je hrvatski izbornik.

Komentiraj

nacional banner
nacional banner