Film & glazba
Decoration icon

Cher

Cher optužena da je unajmila ljude kako bi oteli njezinog sina i odveli ga od supruge

Autor:

Promo

Ove šokantne tvrdnje izrekla je nekadašnja supruga njezinog sina Marie Angela King povodom obnovljene brakorazvodne parnice zakazane za 27. listopada u Los Angelesu.

Kako doznaje Rolling Stone, Cher je optužena da je navodno unajmila četiri muškarca da otmu njezinog sina kako bi ga spriječila da viđa svoju tadašnju suprugu. Godine 2021. sin Elijah Blue Allman, rođen u braku Cher i Gregga Allmana podnio je zahtjev za razvod od tadašnje supruge, Marie Angele King iako su navodno nakratko obnovili vezu u studenom 2022. godine koja je potrajala svega 12 dana.

Kako izvještava Rolling Stone, sudski dokumenti pokazuju da Marie Angel King tvrdi da su 30. studenog, u noći njihove godišnjice braka, četvorica muškaraca navodno ušla u njihovu hotelsku sobu u New Yorku i otela Elijaha Blue Allmana. Optužbe u tom slučaju navedene su u sudskoj izjavi koju je potom potpisala Marie Angel King 4. prosinca na Višem sudu u Los Angelesu. Dokumenti su nedavno objavljeni u sklopu brakorazvodne parnice koja je u tijeku. Elijah Blue Allman je prvi put podnio zahtjev za razvod 2021.

“Nakon što smo tih 12 dana proveli zajedno u New Yorku, četvero ljudi je došlo u našu hotelsku sobu i jednostavno otelo Elijaha iz naše sobe. Jedan od četvorice muškaraca koji su ga odveli rekao mi je da ih je angažirala njegova majka. Trenutno nisam svjesna je li moj suprug dobro niti gdje se nalazi”, napisala je Marie Angel King u prosincu, te dodala:  “Jako sam zabrinuta za njega. Od kolovoza 2022. rečeno mi je da ne smijem vidjeti niti razgovarati s njim koji je trenutno zatvoren u ustanovi za liječenje koja mi nije otkrivena. Također mi je rečeno da nema pristup svom telefonu. Razumijem napore njegove obitelji da bude dobro i želim ono što je najbolje za mog muža.”

Marie Angel King je također izjavila da ju je Cher zamolila da napusti obiteljsku kuću dok njega nema. “Učinila sam to vjerujući da će moje isplate uzdržavanja biti na vrijeme i da ću si moći priuštiti stan. Nije mi bilo dopušteno vratiti sve svoje stvari iz našeg primarnog doma i boravišta, niti mi je dana prilika da popišem našu imovinu.”, izjavila je Marie Angel King.

Elijah Blue Allman je već ranije otvoreno govorio o svojoj borbi s ovisnošću o drogama, te otkrio da je počeo uzimati drogu prije nego je postao tinejdžer. Kako je objavio Daily Mail, on je nakon navodne otmice ostao u Chateau Marmontu pod nadzorom kućepazitelja kojeg je angažirala Cher. Cher za sada još uvijek nije komentirala ove informacije i iznesene optužbe. Početkom ovog mjeseca, Elijaha Blue Allmana policija je odvela u rehabilitacijsku ustanovu nakon što je hotelsko osoblje pronašlo beživotno tijelo njegova čuvara, kako leži licem prema dolje na pločniku koji vodi do ulaza u hotel.

 

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.