Častimo vas novim fantastičnim izjavama! Odaberite favorita za 10. NAJFUJ izjavu tjedna!

Prošlog smo tjedna imali prilike slušati kako je Zoran Milanović ženama osigurao mjesto u politici, koji je kut gledanja ministra obrane Marija Banožića, nezaobilaznog premijera Andreja Plenkovića i Hrvoja Zekanovića. Bila nam je tu i Majda Burić kao i ‘ponavljači’ Milanović i Zekanović. A naš pobjednik devetog tjedna je – ministar obrane Mario Banožić!

I ovoga, kao i svakog prethodnog tjedna mi vam petkom damo par izjava tjedna, bile vam drage ili ne. I danas imate priliku odabrati izjavu iz ovog našeg ciklusa/cirkusa – za početak preslušate i glasate na dnu ovog članka sve do sljedećeg petka u 10 sati. Zahvaljujući vašim glasovima, naši tjedni pobjednici idu u daljnja pripetavanja, sve do velikog finala!

Svim natjecateljima želimo puno sreće u daljnjem boju! Poslušajte i pročitajte nominirane u sedmom tjednu UjFuja i na samom dnu ovog članka – ne zaboravite udijeliti glas svom favoritu!!

01. VILI BEROŠ PROSVJED

„Lijepo je to i apsolutno je demokratski prosvjedovati, međutim, dobivam i sam, kako sam liječnik, pozive na organizaciju putovanja, plaćanje putovanja. Zanima me samo slažu li se svi oni liječnici koji plaćaju članarinu Hrvatskoj liječničkoj komori s činjenicom da će se dio tih sredstava trošiti na organiziranje izleta za Zagreb i prosvjedovanje.”

 

02. HRVOJE ZEKANOVIĆ OPORBI

„Ja evo stvarno ne mogu vjerovati da, kada je nešto iznimno dobro, a ovo je dobro, da nema snage s one strane sabornice da netko kaže – pa ljudi, ovaj put ste u pravu. Nego imam osjećaj kao da je oporbi krivo što će Vlada pomoći i poduzetnicima i građanima.”

 

03. PLENKOVIĆ – DEKANIĆ – MILANOVIĆ

„Eeee, čekajte, čekajte, čekajte… ajmo malo o Milanoviću, što se smijete, pitali ste samo o Dekaniću, to je nebitno, ‘ajmo se mi vratit’ na bit.”

 

04. MARIO KAPULICA DEKANIĆ

„Postoji izreka – bolje užasan kraj nego užas bez kraja. Dakle, ja mislim da je dobro da konačno, nakon dosta dugo vremena javnost, mediji pa i mi u HDZ-u dobijemo potvrdu što se stvarno dogodilo. Od ničega ne bježimo.”

 

05. EMOTIVNI ŽELJKO SAČIĆ

„Izazivaju građanski rat! Da se mi međusobno mrzimo! Tko je za Milanovića, tko za Plenkovića? I u stanju smo se potuć! Vidite kako ja žestoko reagiram u ovoj sabornici jer sam pun emocija, ali zašto? Zato što sam se sjetio i gledam tisuće mojih suboraca i sebe gledam – od Velebita, od Vukovara do Dubrovnika, kako smo krv lili za slobodu domovine. Sjećam se Tuđmana, Gojka Šuška, Ivana Jarnjaka i Nikice Valentića, pa di bi bili da su se tako svađali?!”

06. MILANOVIĆ DEKANIĆ

„Poznaje li zakon proceduru prema kojoj se napiješ, divljaš u autu i burgijaš okolo i mašeš kandžijom po selu, srušiš ogradu, streseš auto s časnim sestrama i onda krivotvoriš izvješće? Poznaje li to zakon? Ili je to stranačka legislativa koja to poznaje? Ovo što se dogodilo u Vinkovcima s ovim županom, to ide do vrha.”

 

07. MARIO BANOŽIĆ

„Ravnatelj Kinder ima sada još uvijek puno pravo voditi Agenciju s obzirom da ga sigurno nećemo smijeniti do trenutka dok nemamo ravnatelja. Prijedlog ravnatelja imamo, Milanović ga ne želi prihvatiti, dakle očito svjesno dovodi rad u blokadu Vojno-sigurnosne agencije.

 

Znate što vam je činiti sljedeće – glasati!

[fbcomments width="100%" count="off" num="9" countmsg=""]