BURIĆ ‘Ako sam ja problem, onda je to najmanji problem’, JRADI ‘Moramo se ispričati za ovo s*anje od igre’

Torcida je treneru Hajduka Damiru Buriću nakon teškog poraza u Jadranskom derbiju ponovno poslala poruku da napusti klupu splitskog kluba.

Burić je na konferenciji nakon utakmice kazao kako je “danas bio dan u kojem nema objašnjenja za neke stvari”.

“Puno nam se toga negativnog dogodilo. Poraz ide na moju kapu, ja sam taj tko je kriv, ne momci, nego ja. U pobjedama se nismo uzvisili, tako se u porazima nećemo poniziti. Držat ćemo dalje svoj plan. Nastojat ćemo to u sljedećoj utakmici pokazati”, izjavio je Burić.

Na pitanje o odlasku s klupe Hajduka, na što ga pozivaju navijači, Burić je odgovorio da je maksimalno koncentriran te da bi nastavio dalje.

“Imam veliku želju za daljnji rad. Ako sam ja problem, onda je to najmanji problem. Rijeka nam je očitala lekciju kako jednostavno doći do pobjede.

Rezultat 4:0 nije objektivan. Rijeka je zadnjih deset minuta sve što je zapucala pogodila. Takvih dana ima. Moramo se skupiti i reći jedan drugome što smo napravili, a što ne. Dogodi se ovakav poraz, jako mi je žao navijača, mi nismo ispunili što smo htjeli.

Mi smo imali tri pobjede zaredom pa nije valjalo, dobili smo Dinamo pa opet nešto nije valjalo. Opet ćemo biti na pravom putu, to je samo pitanje vremena”, izjavio je Burić, javlja Index.

Hajdukov napadač, Bassel Jradi izjavio je kako momčad nema izgovora za poraz.

“Izgubili smo 0:4 i moramo se ispričati za ovo s*anje od igre. Imali smo perioda kada smo bili dobri, kada smo bili lošiji, ali ne smijemo izgubiti 0:4. Rijeka je bila efikasna, koristili su naše pogreške.

Nekad je u nogometu tako. Igraš dobro, imaš navijače iza sebe, pogodiš dvije vratnice i onda psihički pukneš. Ne znam što se dogodilo. Rijeka je iskoristila sve šanse, a za nas je ovo bila jedna od onih utakmica kada lopta nije htjela ući.

Osjećaj je loš, isti kao protiv Gzire. Svi su u glavama dotučeni, sada u iduća dva tjedna moramo pregaziti naše protivnike i nakon odmora krenuti jako. Izgubili smo 4:0 od ekipe od koje nismo smjeli. Nismo bili tako loši kao što rezultat pokazuje”, kazao je Jradi, piše Index.

HT PRVA LIGA: Rijeka razbila Hajduk i nanijela mu prvi ligaški poraz na Poljudu u aktualnoj sezoni

Komentiraj