BRKIĆ I KARAMARKO NA FACEBOOKU “Počelo je sretnije vrijeme za sve građane Hrvatske”

Ivo Cagalj/PIXSELL

Nakon što je u kasnim večernjim satima petka u Saboru izglasana nova hrvatska Vlada, članovi HDZ-a bili su oduševljeni. Svoje su oduševljenje sa svojim ‘pratiteljima’ podijelili i na društvenoj mreži Facebook.

Milijan Brkić objavio je tekst pod naslovom ‘Novi smjer za ponosnu i jaku Hrvatsku’. “Iako smo u protekle 4 godine bili svjedoci neprestanih optužbi kako Hrvatska demokratska zajednica “živi” u nekim prošlim vremenim, a kako uvijek u životu biva, istina ipak pronađe svoj put.

Danas smo svjedočili neutemeljenim optužbama onih koji su na odlasku, što iz današnje perspektive izgleda kao “napad je najbolja obrana”.

Poštovani kolega Nenad Stazić se vjerojatno uplašio jer nece više moći koristiti turističke kapacitete na Brijunima po nevjerojatnoj cijeni od “7 HRK po danu”.

Time se razotkrilo pravo lice onih koji su obmanuli hrvatsku javnost tzv. “PLANOM 21” i koji su naš Puk držali kao taoce prošlosti, tobože nudeći nekakve lažne planove koje nisu ostvarili.

Danas su ponovno pokušali istom taktikom “vraćati” stvarne probleme hrvatskih građana u neka davna prošla svršena vremena, ne želeći prihvatiti činjenicu da su građani 2/3 većinom birali novi smjer za Hrvatsku.

Hvala dragom Bogu, da su pred nama nova i bolja vremena, jer smo dužni, našoj djeci ostaviti uređenu i naprednu Hrvatsku.

Iako svjesni kako je svaki dan nova bitka pred nama, učimo iz naše burne prošlosti, prihvatimo svi ZAJEDNO odgovornost za JAKU I PONOSNU HRVATSKU!!!”, napisao je.

[ NOVI SMJER ZA PONOSNU I JAKU HRVATSKU ]

Iako smo u protekle 4 godine bili svjedoci neprestanih optužbi kako Hrvatska…

Posted by Milijan Brkić on Friday, January 22, 2016

Predsjednik HDZ-a i novi potpredsjednik Vlade Tomislav Karamarko u petak se u nekoliko navrata ‘javljao’ sa saborske sjednice, a u posljednjoj se osvrnuo na izbor nove Vlade.

“Republika Hrvatska je dobila stručnu i sposobnu Vladu koja se neće bojati izazova i odgovornosti. Sad imamo premijera, potpredsjednike Vlade i ministre. Sporazumom kojeg smo potpisali s našim političkim partnerima definirali smo pravila igre po kojem ćemo za ono što nas očekuje birati i premijeru predlagati najstručnije i najsposobnije ljude. Počelo je sretnije vrijeme za sve građane Hrvatske. Fokus našeg interesa bit će gospodarstvo i socijalni problemi, a ne ustaše i partizani”, napisao je Karamarko.

[HRVATSKA JE DOBILA STRUČNU VLADU] Republika Hrvatska je dobila stručnu i sposobnu Vladu koja se neće bojati izazova i…

Posted by Tomislav Karamarko on Friday, January 22, 2016

Komentiraj