BERNARDIĆ “Vjerujem da će apsolutno svi SDP-ovci sutra doći”

Patrik Macek/PIXSELL

Predsjednik SDP-a Davor Bernardić u srijedu je novinarima u Saboru rekao da zna da će na sutrašnjem glasovanju o povjerenju ministru financija Zdravku Mariću može računati na potporu svojih kolega i kolegica iz SDPa. “Siguran sam da će sutra svi u SDP-u glasati u korist naroda”, izjavio je Bernardić.

Ne vjeruje da se na sutrašnjem glasovanju neće pojaviti određeni SDP-ovi zastupnici. Na pitanje što ako se sutra Tomislav Saucha ne pojavi u Saboru, Bernardić kaže: “Ukoliko se to ne dogodi, to će biti sumnjivo i baciti novu dimenziju na cijeli proces”.

Bernardić nije želio odgovoriti što će se dogoditi onim zastupnicima koji se sutra ne dođu u Sabor. “Vjerujem da će apsolutno svi SDP-ovci sutra doći i pokazati da im je odgovornost za Hrvatsku na prvom mjestu”, kazao je, prenosi N1.

Svojim govorom u Saboru, poručuje, je zadovoljan. “To što su neki vadili iz konteksta… Nije tajna da ja nisam miljenik, pogotovo medijskih čelnika koji su pod uvozničkim lobistima, pogotovo sad za vrijeme krize u Agrokoru”, rekao je.

Komentiraj