BARTULICA PRIJETI ‘Ideološka kolonizacija Hrvatske će prestati! Nestat će svaki pokušaj indoktrinacije djece u školama’

Autor:

19.02.2024.,Sibenik-Domovinski pokret Sibensko-kninske zupanije u gradskoj knjiznici organizirao je javnu tribinu na temu demografije.Uz goste Stjepana Sterca, struènjaka za demografiju i Stephena Nikolu Bartulicu, zastupnika u hrvatskom saboru na tribini su sudjelovali i Mario Kovac,vrsitelj duznosti predsjednika sibensko-kninske Podruznice DP-a i Ive Caleta-Car, predsjednik podruznice DP-a SKZ.  Photo: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Dusko Jaramaz/PIXSELL

Stephen Nikola Bartulica iz Domovinskog pokreta na konferenciji za medije naveo je neke stavke za koje će tražiti da uđu u sporazum.

“Pozdravljam postignuti dogovor. Sad imamo zadovoljenu formu kako će izgledati većina. Pupovac više neće krojiti politiku u Hrvatskoj“, slavodobitno će.

“Tražit ću nekoliko stavki da uđu u koalicijski sporazum. Prvo, ideološka kolonizacija Hrvatske će prestati. To znači da svaki sadržaj koji upućuje na rodnu ideologiju i pokušaji da se indoktrinira djecu u školstvu će nestati. Zadnje što nam treba je da se djecu zbunjuje u školstvu”, kaže.

DP PREDAO POTPISE Plenković bi mogao kod Milanovića do kraja tjedna

“Drugo, dolazak velikog broja stranih radnika… Lakše se dolazi do radne dozvole za radnika iz Azije nego što naši ljudi iz Južne Amerike dobiju domovnice i ostale dokumente i to je neprihvatljivo i to će se promijeniti i ubrzati. Tražit ćemo otvaranje novih konzularnih ureda, pogtovo u Južnoj Americi”, najavljuje Bartulica.

“Nadalje, što se tiče pouke iz COVID pandemije – inzistirat ćemo da se to iščisti do kraja”, nabraja prioritete.

“Nadalje, što se tiče kulturne politike, tražit ću da se u Zagrebu osnuje muzej posvećen žrtvama komunističkog terora”, naveo je Bartulica svoje uvjete.

Kaže da traži jasno definirane stavke u tom budućem programu i smatra da se demokršćanski HDZ ne bi trebao protiviti ovim zahtjevima.

Osvrnuo se i na Hrvoja Šimičevića, novinara Novosti, koji je dobio nagradu HND-a za istraživačko novinarstvo.

“Čestitam mu na nagradi, očito je dobar novinar i sigurno će uspjeti u tržišnoj utakmici, ne trebaju mu doznake iz Vlade. Porezni obveznici nisu to dužni financirati”, rekao je Bartulica i dodao za da on nije medijski cenzor.

EVO TKO JE SVE STIGAO Nimalo neočekivano završilo je skupljanje potpisa

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.

Avatar photo
milenko

prije 2 mjeseca

“Čestitam mu na nagradi, očito je dobar novinar i sigurno će uspjeti u tržišnoj utakmici, ne trebaju mu doznake iz Vlade. Vrhunski odgovor. Čestitam!