Amanda Seyfried odbila “Čuvare galaksije” jer je bila uvjerena u propast filma

Autor:

Promo

Glumici Amanda Seyfried, koju trenutno gledamo u filmu „Mank“ na Netflixu i koja se spominje kao potencijalna kandidatkinja za Oscara, svojedobno je bila ponuđena uloga u filmu „Čuvari galaksije“. Bilo je to 2013. godine, ona je odbila tu ulogu koju je na kraju odigrala Zoe Saldana, a film je postao veliki hit. Donedavno, Amanda Seyfried je govorila kako je bila nepovjerljiva prema toj ulozi jer bi to pretpostavljalo da svakog dana sjedi satima u stolici i šminka se. No, u novom intervjuu za The Hollywood Reporter priznala je kako nije vjerovala u uspjeh tog filma.

„Nisam željela biti dio filma za koji sam mislila da će biti prvi Marvelov film koji je propao. Rekla sam samoj sebi ‘Tko će gledati film sa rakunom i stablom koje govori?’. Očito je da sam bila potpuno u krivu“, izjavila je Amanda Seyfried. „Scenarij je bio sjajan ali ja nisam željela biti ‘ta glumica’. Ako ste glumica tako velikog filma koji kasnije propadne onda vam Hollywood to ne oprašta. Vidjela sam ljude kojima se to dogodilo i zato sam osjećala ogroman strah. Mislila sam, je li vrijedno svega?“.

„Čuvari galaksije“ bio je treći najuspješniji film 2014. godine u kojem su glumili Vin Diesel kao Groot, stablo koje govori, i Bradley Cooper kao Rocket, rakun koji govori.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.