facebook.com

ADVENT OPATIJA Božićna šetnja s trenerom Mariom Mlinarićem

Najljepši Advent uz more vas poziva u subotu 15. prosinca na besplatno sportsko-aktivno događanje ‘Božićnu šetnju s Mariom Mlinarićem’ uz nordijsko hodanje i vježbanje u prirodi duž opatijske šetnice Carmen Sylva.

Od 9.30 do 10 sati  je okupljanje ispred Umjetničkog paviljona Juraj Šporer. Svaki sudionik lagane do srednje zahtjevna rute, dužine osam kilometra, dobiva božićnu kapicu. Obavezna je prikladna obuća, odjeća i boca s vodom. Predviđeno trajanje božićne šetnje je do 13 sati.

Nakon vježbi zagrijavanja u Parku Sv. Jakova kreće se do Slatine i Parka Magarita, a potom dalje do izvora Vrutki i naselja Zora gdje je punkt s okrijepom. Šetnja se nastavlja trasom  Mala fortica – Vela ravan gdje će se vježbati s Mariom, a potom dalje preko  Vele Fortice,  Lipovici i Lungomara do Park Angiolina gdje šetnja završava rastezanjem.

Organizatori Božićne šetnje su Turistička zajednica grada Opatija, MM Trening, Klub za športsku rekreaciju Gorovo u suradnji s Gradskim društvom Crvenog križa Opatija.

Komentiraj