Adria Hotel Forum

ADRIA HOTEL FORUM Jedna od vodećih europskih hotelsko investicijskih konferencija

Jedna od vodećih europskih hotelsko investicijskih konferencija, Adria Hotel Forum (AHF), peti put za redom održat će se u Gradu Zagrebu, od 08. do 09.veljače u Hotelu Sheraton, s vodećom temom ‘INVESTments in hotel industry: DEVELOPMENT AND BEYOND’.

Odmah naglasimo, kako stariji potpredsjednici razvoja za Europu, Afriku i Bliski Istok najvećih globalnih hotelskih menadžment kompanija po prvi put dolaze u Repubilku Hrvatsku na ovogodišnji Adria Hotel Forum.

Još od prve godine glavni cilj foruma bio je dovesti što veći broj globalnih fondova
zainteresiranih za ulaganja u regiju. U pet godina postojanja na Forumu se diskutiralo o važnim pitanjima u turizmu, ali i novim trendovima te budućnosti industrije. Raspravljali su predstavnici privatnog i javnog sektora te iznosili svoja viđenja i ideje o razvoju hotelskog poslovanja.

AHF je postao nezaobilazno mjesto turističkih i hotelskih stručnjaka Europe. Navedeno upravo potvrđuje dolazak stručnjaka koji do sada nisu posjetili regiju, a koji na svojim pozicijama vode razvoj najvećih svjetskih hotelskih menadžment kompanija:

– Patrick Fitzgibbon – stariji potpredsjednik razvoja za Europu, Srednji Istok i Afriku, Hilton Worldwide (druga kompanija u svijetu po broju hotela u pipelineu)

– Max Cergneux – stariji direktor za investicije i portfolio menadžment za Europu, Choice Hotels (četvrta kompanija u svijetu po broju hotela u pipelineu)

Adria Hotel Forum ove godine okupit će preko 50 panelista, a teme o kojima će se diskutirati su promjene u svijetu i njihov utjecaj na turizam i hotelsku industriju, razvoj infrastrukture u svrhu razvoja hotela i destinacija, razvoj kontinentalnog turizma, kako luksuzni hoteli unaprjeđuju destinaciju, na koji način se priprema projekt za investitore, kao i što novi turisti traže te koja su tržišta najbrže rastuća.

Također, raspravljat će se prate li hrvatski hoteli globalna tržišta i razvijaju li se sukladno trendovima, svoja mišljenja sukobit će predstavnici hotela i privatnog smještaja, a sudionici će također moći vidjeti pregled regionalnih investicija i pogled na stanje hotelske industrije iz perspektive investitora.

Koliko je sam Forum važan za hotelski sektor potvrđuje i činjenica da su svoje sudjelovanje potvrdili i predstavnici kompanija poput: Starwood Capital, InterContinental Hotels Group, Hilton Worldwide, Orbis Hotel Group, Hyatt International, Four Seasons Hotels and Resorts, Expedia, Colliers International, Liberty International, IDeaS Revenue Solution, Dream Hotel Group, Whitebridge Hospitality Limited, Catalonia Hotels & Resorts, Kohl & Partner, Corinthia Hotel, Delta Holding, IGH, Christie & Co, Business 2 Hospitality, Valamar Rivijera i mnogi drugi.

Već tradicionalno pokrovitelji Foruma su Ministarstvo turizma Republike Hrvatske i Grad Zagreb.

Partneri Foruma su: Glion Institute of Higher Education, jedan od najprestižnijih svjetskih fakulteta za menadžment u hotelijerstvu i turizma te Mediterranean Resort and Hotel Real Estate Forum (MR&H).

Sve ostale informacije možete naći na www.adria-forum.eu.

Adria Hotel Forum 1

Adria Hotel Forum 2

Adria Hotel Forum 3

Komentiraj