Active Escape Retreat u čarobnom okružju otoka Lošinja

Active Escape Retreat, Hotel Bellevue

Cijenjeni osobni trener, fitness konzultant i edukator Orlando Lopac vas vodi na aktivni odmor. U samo šest dana intenzivnog podučavanja i treninga, svi koji se prijave moći će “bolje upoznati“ mogućnosti svog tijela te kroz definiranje individualnih potreba i ciljeva naučiti kako doći u zdravu formu.
Ovaj jedinstveni program je osmišljen s vrhunskim timom stručnjaka Lošinj Hotels & Villas na jednom od najljepših otoka Mediterana. Active Escape Retreat se održava od 30. travnja do 5. svibnja sa smještajem u luksuznim hotelima Bellevue i Alhambra u lošinjskoj uvali Čikat. Odlazak na odmor daleko od svakodnevne rutine svakako je jedno od najboljih rješenja ako želite brzo doći u active formu.
Punjenje vitalnom energijom, zdravije navike, brzi detox organizma, ravnoteža tijela i duha te savjeti nutricionista će vam dati dodatnu inspiraciju za održavanje dobrog zdravlja i za stolom, koje je važnije i od redovite tjelesne aktivnosti.
Jednom kada vidite za što je sve sposobno vaše tijelo i koliko ste napredovali, poželjet ćete se zauvijek držati svega što ste naučili o treningu…

Komentiraj