VIDEO: ZNA TKO MU JE IDOL Cristiano Ronaldo Jr.: ‘Baka, baka, koliko Leo Messi ima Zlatnih kopački?’

Cristiano Ronaldo veliki je obožavatelj Lea Messija, ali onaj mlađi CR. Na YouTubeu se pojavio video u kojem maleni Cristiano ispituje baku koliko je Zlatnih kopački osvojio – Leo Messi.

Isprva se pretvarala da ne čuje pitanje, ali uporni petogodišnjak nije odustajao. “Ne zanima me Leo Messi”, govori mu baka. Maleni nastavlja s pitanjima, a ponosna je majka, umjesto odgovora na unukovo pitanje, počela nabrajati uspjehe vlastitog sina, ističući kako je Cristiano osvojio čeitri Zlatne kopačke i tri zlatne lopte.

Vjeruje se da je snimka nastala proteklog utorka, kada je Ronaldo dobio svoju četvrtu Zlatnu kopačku kao najbolji strijelac (48 La Liga golova u sezoni).

Nije nikakva nova vijest da je maleni Ronaldo veliki obožavatelj Messija. Na dodjeli Zlatne lopte ove godine petogodišnjak je sramežljivo otrčao do Messija i upoznao se s njim. Na nedavnoj fotografiji objavljenoj na profilu bake Marie Dolores, Ronaldo Jr. u ruci drži tablet, a na njemu je slika – koga drugog nego Lea Messija. Vjerujemo kako slavnom Portugalcu nije lako.

Komentiraj