VIDEO: SERIJE SU ‘IN’ I ‘Bilježnica’ dolazi na male ekrane?

Televizijska kuća CW nada se kako će uspjeti u naumu da jedan od najprodavanijih romana Nicholasa Sparksa ‘Bilježnica’ pretvori u televizijsku seriju, koja bi bila inspirirana istoimenim filmom u kojem su zapažene uloge ostvarili Rachel McAdams i Ryan Gosling.

Predsjednik CW-a Mark Pedowitz predstavio je planove na press turneji TV kritičara na Beverly Hillsu, javlja Entertainment Weekly. Serija bi se temeljila na uspješnom filmu i slijedit će ljubavnu vezu para tijekom vremena, sa svim svojim usponima i padovima. Dotaknut će se i društvenih problema vremena (veći dio knjige odvija se u 1940-im godinama).

Gotovo je nemoguće kako će se Gosling i McAdams vratiti ulogama koje su ih proslavile, ali ako serije dobije ‘zeleno svjetlo’ autor knjige Nicholas Sparks biti će izvršni producent.

Kako navodi EW, možda je i bolje da se Gosling i McAdams neće vratiti jer se za vrijeme snimanja filma naveliko govorilo o njihovoj netrpeljivosti i nedostatku kemije. Na setu su bili ‘srdačni’ nakon velikih drama i vrištanja u prikolicama.

Komentiraj