VIDEO: PRVI INTERVJU WILLIAMSOVE UDOVICE “Poživio bi možda još tri godine, uopće ga ne krivim”

Udovica legendarnog holivudskog glumica i komičara Robina Williamsa Susan prvi je put progovorila o svom suprugu od njegove smrti prošlog kolovoza.

“U tjednima prije njegove smrti, doslovno mi se raspadao pred očima. Živjeli smo u noćnoj mori”, rekla je Susan za Good morning America. Otkrila je i kako je glumcu dijagnosticirana Parkinsonova bolest, a počeli su se pojavljivati i simptomi demencije sa Lewy tijelima. To je stanje izazvano nakupljanjem abnormalnih količina proteina unutar moždanih stanica, što ometa normalno funkcioniranje mozga.

Stanje može utjecati na memoriju, prosuđivanje, koncentraciju i vid. “Da je imao sreće, poživio bi možda još tri godine”, rekla je Susan. “A te tri godine bile bi jako, jako teške”, dodala je.

Susan Williams rekla je kako je Robin u vrijeme smrti bio potpuno trijezan, ali borio se s depresijom i nervozom. Kazala je da se glumac sa svojim bolestima nosio najbolje što je mogao, te ga je opisala kao ‘najhrabrijeg muškarca kojeg je ikada poznavala’. “Ali, posljednjeg mjeseca više nije mogao. Kao da je brana pukla”.

Vjeruje kako je samoubojstvo bilo način da Williams povrati kontrolu. “Ne krivim ga. Ne krivim ga uopće”, zaključila je Susan.

Robin Williams bio je jedan od najpoznatijih i najomiljenijih američkih komičara i glumaca. Nastupao je u filmovima poput ‘Mrs. Doubtfire’, ‘Good Morning, Vietnam’, ‘Dead Poets Society’ i ‘Good Will Hunting’. Preminuo je sa 63 godine.

Komentiraj

PODIJELI
NACIONAL je već 20 godina najutjecajniji politički tjednik u Hrvatskoj.