Ministar rada i mirovinskoga sustava Tomislav Ćorić kazao je u četvrtak prije sjednice Vlade kako se nastavlja dijalog sa socijalnim partnerima, a istodobno kreiraju mjere aktivne politike zapošljavanja, koje će biti predstavljene tijekom prvog kvartala 2017. godine.

“Iz perspektive Ministarstva rada i mirovinskoga sustava nastavljamo dijalog sa socijalnim partnerima, kreiramo mjere aktivne politike zapošljavanja. One će biti predstavljene tijekom prvog kvartala 2017. godine i stavljene u provedbu. Imamo i cijeli niz aktivnosti”, rekao je Ćorić.

Odgovarajući na pitanje vjeruje li u uspjeh pregovora s javnim službama, kazao je kako se nada da će sa socijalnim partnerima i s predstavnicima javnih službi postići dogovor te da se razgovori nastavljaju u siječnju.

Komentiraj

FOTO:FaH
PODIJELI
Djelatnost je Hine prikup­lja­nje i razaši­lja­nje što potpunijih či­njeničnih i objektivnih novinsko-agencijskih informacija o zbi­va­njima u Republici Hrvatskoj i svijetu za potrebe medija i drugih sudionika društvenoga, političkoga, kulturnog i gospodarskog života.