Saborski zastupnik Živog zida Ivan Vilibor Sinčić komentirao je u ponedjeljak na Facebooku izglasavanje proračuna za 2016. godinu u Saboru.

“Smanjena su prava mladima, studentima, znanstvenicima, bolnicama, fakultetima, invalidima, socijalnim slučajevima. Naravno, plaće političara nisu se dirale, iako su neki na tome dobili izbore”, napisao je Sinčić.

Dodao je i kako je danas u Saboru bilo sjajnih amandmana. “Zastupnici MOST-a kojima su puna usta reformi i pravde, redom su ih odbijali. I naša dva, naravno. Nije ih bilo ni briga oko čega se glasa. Nikad više nisam bio razočaran, koliko danas tim ljudima, za koje sam vjerovao da slobodno razmišljaju i da će ipak birati narod, a ne moć”.

Za kraj je poručio: “Iskreno ću vam reći, dragi Hrvati, odite negdje gdje vrijedite više. Gdje niste budući konobari i sobarice, gdje ćete svojim radom moći plaćati kredit i režije i otići na godišnji. Vratite se prije izbora, ako budete vjerovali da Živi zid može napraviti promjene. U ovoj zemlji, s ovakvim političarima, nema budućnosti”, zaključio je.

Izglasan je proračun za 2016. godinu sa 80 glasova ZA.
Smanjena su prava mladima, studentima, znanstvenicima, bolnicama,…

Posted by Ivan Vilibor Sinčić on Monday, March 21, 2016

Komentiraj