Podružnica Zagrebparking obavještava građane da će od subote, 1. kolovoza, do utorka, 4. kolovoza, zbog pripreme i održavanja mimohoda u povodu 20. obljetnice vojno-redarstvene akcije “Oluje”, u Ulici Florijana Andrašeca i na parkiralištu istočno od Nacionalne i sveučilišne knjižnice (Ulica Hrvatske bratske zajednice broj 4) svim vozilima biti zabranjeno zaustavljanje i parkiranje.

Zatečena vozila bit će premještena u skladu s postavljenom prometnom signalizacijom.

Podružnica Zagrebparking moli građane da u utorak, 4. kolovoza, također zbog pripreme i održavanja mimohoda u povodu obljetnice vojno-redarstvene akcije “Oluje”, ne parkiraju automobile na Gornjem gradu (Opatička, Vranicanijeva, Habdelićeva, Vitezovićeva, Matoševa, Brezovačkog, Kuševićeva i Ćirilometodska ulica te na Jezuitskome i Markovićevu trgu), parkiralištu Paromlinu, Trgu Stjepana Radića te u Ulici grada Vukovara kod kućnih brojeva 37 i 41 (parkirališta ispred zgrade Zagrebačkog holdinga d.o.o. i poslovnice RBA). Tog dana sva zatečena vozila bit će po nalogu MUP-a premještena radi sigurnosnih razloga.

Korisnici parkirališta Paromlina, po istim uvjetima, automobile mogu parkirati južno od Nacionalne i sveučilišne knjižnice, koja također pripada IV. 2. zoni (narančasta). Parkiralište s istočne strane Zagrebačkog velesajma također neće biti dostupno građanima 4. kolovoza , a korisnicima će na raspolaganju, po istim uvjetima, biti parkiralište u Turininoj ulici, koje pripada IV. 1. zoni (narančasta).

Informaciju o mjestu na koje će automobil biti premješten građani mogu dobiti pozivom na broj telefona službe za premještanje i blokiranje vozila podružnice Zagrebparkinga: 01 / 6421 888.

Komentiraj

FOTO:Goran Jakus/PIXSELL
PODIJELI
Djelatnost je Hine prikup­lja­nje i razaši­lja­nje što potpunijih či­njeničnih i objektivnih novinsko-agencijskih informacija o zbi­va­njima u Republici Hrvatskoj i svijetu za potrebe medija i drugih sudionika društvenoga, političkoga, kulturnog i gospodarskog života.