Čelnik Mosta nezavisnih lista Božo Petrov u utorak je gostovao u ‘Izbornim razgovorima’ Nove TV, gdje je govorio ižo detaljima programa stranke za predstojeće parlamentarne izbore.

Petrov kaže da je u ovom trenutku ‘igranje’ s PDV-om smiješno. “Htjeli smo smanjiti porez na dobit, olakšati i rad i kapital, odnosno kod radnika povećati neoporezivi dio plaće. Ali i taj dio postupno kroz četiri godine po 100 kuna”, objašnjava Petrov. Poručuje da bi na kraju tri milijarde ostale radnicima, odnosno povećale bi im se plaće.

Kaže da se zalažu za liberalizaciju zapošljavanja i otpuštanja, ali uz sva prava radnicima. “Ja mogu slobodno reći, pred cijelom javnošću, ja nisam za to da danas službenici u javnoj službi imaju prava kakva imaju. Ja znam da bi oni trebali biti zaštićeni kako se ne bi događale političke smjene svake 4 godine, i to podržavam, ali u ovom trenutku svi mi smo taoci većine tih javnih službi”, kaže Petrov.

Kaže i kako su u posljednjih šest mjeseci napravili više nego SDP u četiri godine. ” Most, odnosno ministri izi kvote Mosta napravili su više. Ja govorim o Mostu. Nemojte izjednačavati Most i HDZ”, rekao je Petrov voditelju Mislavu Bagi. “Ministri iz kvote Mosta u zadnjih 6 mjeseci napravili su i pripremili više prijedloga zakona nego SDP u zadnje 4 godine”, objašnjava.

Komentiraj