Član Vijeća za suradnju Domoljubne koalicije i Mosta Pero Ćorić (HSP AS) rekao je u srijedu kako očekuje da će na sastanku biti pomaka naprijed ali, ustvrdio je, Most odugovlači.

“Građani od Vijeća za suradnju očekuje brzu reakciju, da doprinesemo boljitku gospodarstva i nemamo pravo na odugovlačenje”, kazao je Ćorić novinarima prije nastavka sjednice Vijeća za suradnju Domoljubne koalicije i Mosta u Hrvatskom saboru. Dodao je kako smatra da Most odugovlači.

“Ja sam katolik i danas postim, ali nisam veći katolik od Pape. Imam osjećaj da se neki prave veći katolici od Pape”, poručio je.

Ćorić drži da se eće daleko doći ako će se kadrovirati na takav način tj. da se dva tjedna pregovara o jednoj do dvije pozicije. “Danas će sigurno biti pomaka naprijed, imat ćemo dobrih vijesti za građane i izabrat ćemo najstručnije”, kazao je Ćorić.

Na novinarski upit zašto sastanci Vijeća tako dugo traju odgovorio je kako je to zato što Most satima raspravlja o prijedlozima Domoljubne koalicije. “Ispada da oni znaju sve, a mi ništa”, rekao je.

Vijeće za suradnju Domoljubne koalicije i Mosta sastalo se u srijedu u Hrvatskom saboru kako bi razgovaralo o kandidatima za zamjenike i pomoćnike ministara, te novim članovima upravnih vijeća i nadzornih odbora javnih poduzeća.

Komentiraj

FOTO:Patrik Macek/PIXSELL
PODIJELI
Djelatnost je Hine prikup­lja­nje i razaši­lja­nje što potpunijih či­njeničnih i objektivnih novinsko-agencijskih informacija o zbi­va­njima u Republici Hrvatskoj i svijetu za potrebe medija i drugih sudionika društvenoga, političkoga, kulturnog i gospodarskog života.