Nakon dvije godine braka razvode se Avril Lavigne i Chad Kroeger

Pjevačica Avril Lavigne (30) i frontmen rock benda Nickelback Chad Kroeger (40) razvode se nakon dvije godine braka, objavila je sama pjevačica na svom Instagram računu.

“Teška srca Chad i ja objavljujemo rastavu. Zajedno smo stvorili toliko nezaboravinih trenutaka, ne samo kroz brak već i glazbu. Još uvijek smo, i zauvijek ćemo biti, najbolji prijatelji. Uvijek ćemo brinuti jedno za drugo. Zahvaljujemo na podršci našim obiteljima prijateljima i fanovima”, napisala je Avril uz fotografiju sa njihovog vjenčanja.

Lavigne i Kroeger vjenčali su se u srpnju 2013. godine okruženi sa 50 najbližij članova obitelji i prijatelja. Nedugo nakon vjenčanja, mediji su odmah počeli izviješćivati o njihovom razvodu. Avril je ranije ove godine otkrila kako boluje od Lymove bolesti te kako je provela pet mjeseci ‘vezana za bolesnički krevet’.

Ovo je bio drugi brak za Lavigne, koja se razvela od rokera iz grupe Sum 41 Derycka Whibleyja. Nakon borbe s alkoholizmom, Deryck je sada trijezan i sretan – prošlog se vikenda oženio Arianom Cooper.

Komentiraj

PODIJELI
NACIONAL je već 20 godina najutjecajniji politički tjednik u Hrvatskoj.