Šibenska policija uhitila je dvoje osumnjičenih ‘dilera’ za koje tvrde da su, kada ih je policija zaustavila, iz automobila izbacili tri paketa s nešto više od 1100 grama ‘speeda’.

U koordiniranoj akciji šibenskog odjela za narkotike i prometne policije, policajci su u utorak pet minuta prije dva sata ujutro presreli riječki BMW na autocesti A-1 u blizini naplatnih kućica kod Pirovca. Dok je to vozilo prelazilo na zaustavnu traku, policajci su vidjeli da je sa suvozačeve strane nešto izbačeno iz vozila i ubrzo pokraj ceste pronašli tri paketa u kojima se nalazilo 1.108 grama ‘speeda’.

Vozač BMW-a star 42 godine i 36-godišnjakinja, koja je sjedila na suvozačevom sjedalu, uhićeni su i zajedno s vozilom prepraćeni do policijske uprave u Šibeniku gdje je službeni pas za detekciju droga, Aria, obišao vozilo, ali u njemu nije bilo druge droge.

Tijekom kriminalističkog istraživanja, 36-godišnjakinja je predala policiji i 4,6 grama ‘speeda’ koje je imala kod sebe, a inspektori su u tri paketa odbačena uz cestu pronašli preko kilograma praškasto gumastog ‘speeda’ roze boje.

U šibenskoj policiji raspolažu dokazima da su osumnjičeni prevozili ‘speed’ radi daljnje prodaje pa su oboje, uz kaznenu prijavu, zadržali kod pritvorskog nadzornika do nastavka kaznenog postupka u državnom odvjetništvu.

Komentiraj

FOTO:Hina
PODIJELI
Djelatnost je Hine prikup­lja­nje i razaši­lja­nje što potpunijih či­njeničnih i objektivnih novinsko-agencijskih informacija o zbi­va­njima u Republici Hrvatskoj i svijetu za potrebe medija i drugih sudionika društvenoga, političkoga, kulturnog i gospodarskog života.