Policija istražuje okolnosti događaja kakav do sada nije zabilježen u zadarskoj bolnici. Sinoć, nešto poslije 19 sati, u rodilištu se iznervirao 33-godišnji muškarac, vikao i bijesan udario nogom u vrata rađaonice. On je prisustvovao porođaju uz svoju suprugu, no iznervirao se i za vrijeme poroda izgubio kontrolu nad svojim ponašanjem, te udario nogom u ulazna vrata rađaone, razbio staklo i ozlijedio se, piše Zadarski.hr.

Zadobio je posjekotine desne potkoljenice, što je okarakterizirano kao lakša tjelesna ozljeda. Intervenirala je i policija, a događaj se vodi kao narušavanje javnog reda i mira. Policijska obrada nije okončana i jutros policija još uvijek utvrđuje sve okolnosti izgreda 33-godišnjaka.

“Muškarac je bio nezadovoljan tretmanom kakav je od strane osoblja bolnice dobila njegova supruga. Bio je nervozan od samog početka kako su ih primili. Nogom je kasnije udario u vrata, razbio staklo i sebe ozlijedio. Događaj je još u obradi”, rekao je glasnogovornik zadarske policije Elis Žodan, istaknuvši kako je riječ o narušavanju javnog reda i mira iako je u pitanju rađaonica, prenosi Zadarski.hr.

Komentiraj

FOTO:Zeljko Mrsic/PIXSELL
PODIJELI
NACIONAL je već 20 godina najutjecajniji politički tjednik u Hrvatskoj.