Kolnici su mokri i skliski mjestimice u Istri, Gorskom kotaru, Lici, Dalmaciji i središnjoj Hrvatskoj, priopćeno je u nedjelju ujutro iz HAK-a.

Zbog jakog vjetra na autocesti A1 između južnog ulaza u tunel Sveti Rok i vijadukta Božići vozi se uz ograničenje brzine od 80 km/h.

Promet je srednje gust na autocesti A1 između Zagreba i Bosiljeva u smjeru mora, autocesti A4 Zagreb-Goričan, A3 Bregana-Lipovac, na pojedinim naplatnim postajama i graničnim prijelazima.

Tijekom dana gust promet uz moguće zastoje i kolone očekuje se i na Krčkom mostu, autocesti A7 Rupa-Diračje, kod tunela Učka, na riječkoj i zagrebačkoj obilaznici, cestama u Istri u smjeru GP-a Kaštel i Plovanija, duž Jadranske magistrale na dionicama Rijeka-Crikvenica, Zadar-Biograd na Moru, Šibenik-Brodarica, Split-Omiš- Makarska te Ploče-Dubrovnik, na pojednim naplatama (osobito NP Lučko/Demerje, Karlovac, Rupa i Sveta Helena) te trajektnim lukama i pristaništima.

Pojačan je putnički promet na graničnim prijelazima za ulazak na Bajakovu, Staroj Gradiški i Slavonskom Brodu i u oba smjera na Macelju i Metkoviću.

Komentiraj