U petak je započelo novo izdanje regionalnog reality showa Big Brother. Natjecatelji će se u Beogradu boriti za nagradu od sto tisuća eura, a voditelji showa su Antonija Blaće te srpski reper Sky Wikluh. Blaće je u petak proslavila deset godina otkako je počela raditi kao voditeljica, a prva joj je ‘gaža’ bila upravo na Big Brotheru.

Stanari sedme sezone su: sestre Tina i Barbara iz Rijeke, Steffani iz Splita, Aleksandar iz Crne Gore, Branislav iz Srbije, Darko iz Makedonije te Andrea iz Makedonije, Zorica iz Srbije, Goran iz Sarajeva, a četvero članova obitelji Vasić je skriveno u tajnoj kući.

Branislav Krstić (30), Srbija

Branislav ima 30 godina, nadimak mu je Buco i rođen je u Aleksincu gdje živi sa mamom i sestrom. Završio je srednju strojarsku školu, a radi kao rudar u Aleksinačkim rudnicima. Za sebe kaže da nije pretjerano emotivan i da plače samo kada se udari. Nije imao neke duže veze iuglavnom se druži sa ženama lakog morala na jednu večer.

Branislav je spasio život kolegi na poslu kada mu je rekao da se makne s trake u rudniku jer bi ga mogao povući vagon; taman kada ga je maknuo vagon je prošao! Za sebe kaže da ima ‘’debele živce kao konj’’ te da ga teško što može iznervirati, osim mame s kojom se po kući svađa oko nekih nebitnih stvari. Prijatelji za njega kažu da je jako dobar, a on misli da je dobar za druge, ali najmanje za sebe.

Sudjelovanje u Big Brotheru i nagrada za njega predstavlja izlaz iz bijede i mogućnost otplate kredita budući da je jamac prijatelju koji je pobjegao u Rusiju i ostavio ga sa 10 tisuća eura kredita za platiti.

Barbara Šegetin (25), Hrvatska

Barbara ima 25 godina i rođena je u Rijeci, a trenutno živi u Zagrebu. Bavila se manekenstvom i modelingom. Završila je kozmetičku školu i želi otvoriti svoj salon. Budući da su joj roditelji akademski obrazovani, priznaje, malo su se razočarali što ona nije nastavila školovanje.

Voli izlaziti van i trenutno ne radi ništa, a druži se sa Sorajom. Voli narodnu muziku i cajke i za nju je najbitniji dobar provod uz društvo, glazbu i dobro piće. Ugradila je silikone u grudi (broj 4) i u usta. Kaže da su žene ljubomorne na nju i na njezin izgled.

Barbara trenutno nije u vezi, nedavno je prekinula s dečkom. Ima nekoliko pirsinga i nekoliko tetovaža. Na ruci joj je ispisan datum rođenja njezinog psa.

Tina Šegetin (24), Hrvatska

Tina je Barbarina mlađa sestra koja se također bavi modelingom. Tina i Barbara su nerazdvojne, zajedno žive u Zagrebu, imaju isto društvo i izlaze na ista mjesta. Vrlo su slične i sve što vrijedi za jednu, vrijedi i za drugu, osim što je Tina malo povučenija. No unatoč tome voli „lude“ muškarce i važno joj je da odabranik njezina srca bude malo čudan.

Iako se sestre drže toga da jedna drugoj ne smiju uzeti dečka, to pravilo za ostale stvari, poput odjeće, obuće i šminke, ne vrijedi. Dijele i ljubav prema ukrašavanju tijela pa tako Tina ima piercinge na identičnim mjestima kao Barbara, a tetovirat će i jednaku tetovažu kakvu ima njezina starija sestra – datum rođenje njihovog psa. Tina je, također napunila usne, zbog čega se pomalo kaje, no planira ugraditi silikone u grudi baš poput sestre.

Aleksandar Ralević (22), Crna Gora

Aleksandar je po zanimanju dreser pasa i ima privatno lovište na kojem uzgaja divlje svinje i lovačke pse. Za sebe kaže da je tipičan Crnogorac i da su mu čast i poštenje najvažniji. Voli zatvorske tetovaže i cijela desna ruka mu je tetovirana. Nosi lanac i vozi BMW.

Ljudi često misle o njemu da je kriminalac, ali zapravo je potpuno suprotan tip. Živi u kući s roditeljima, sestrom, bratom i njegovom suprugom i dvoje male djece.

Steffani Banić (20), Hrvatska

Stefani je završila srednju školu, a za sebe kaže da je glavna vampirica u Splitu te da je muškarac u ženskom tijelu. Spava do 19h i onda cijelu noć izlazi s društvom, pije i voli pušiti travu.

Otkačena je djevojka bez ikakvih ženskih manira, sluša metal i rock and roll, ali voli otići i na cajke te s društvom pjevati Cecu. Kaže da se svakoga dana nekoliko puta zaljubi, ali da nema vezu. Kaže da je njezin seksualni život odličan dok ima svoju “desanku”. Mnogi joj govore da je lezbijka, ali ona voli muškarce.

Darko Petkoviski (27), Makedonija

Darko ima 27 godina i dolazi iz Kumanova u Makeodniji. Čitav života se bavi sportom, trenirao je gimnastiku, atletiku, rukomet, košarku, a sada je i prvak Makedonije u troskoku. Radio je i kao DJ te je puštao R’N’B glazbu.

Darko radi i kao fitness model, a i zaštitno je lice jednog američkog sportskog brenda. Ima svoju školu košarke i studira Kineziološki fakultet. Nadimak Spejko je dobio po animiranom filmu “Space Jam”, najviše zbog svojih atletskih sposobnosti.

Stojan Jakimovski/Andrea Jakimovska (43), Makedonija

Stojan ima 43 godina i bivši je policajac iz Tetova u Makedoniji. Sada se zove Andrea Jakimovska jer već sedam godina živi kao transrodna osoba. Stojan/Andrea pije hormone od kojih su mu narasle grudi, ali kaže da još ne planira napraviti operaciju promjene spola. Otac je dvoje maloljetne djece. Kćerka ima 17,5 godina, a sin 13.

Stojan /Andrea je završio srednju medicinsku školu, a zatim i policijsku. Zaposlio se u policiji 2001. godine i sudjelovao je u ratnom konfliktu 2001. godine u Makedoniji. Ponosan je što je branio svoju zemlju, a najgori dan mu je bio kada se njegova jedinica našla pod opsadom gdje su ih 12 sati gađali s tri strane. Pola dana je proveo na poziciji teškog mitraljeza i jedva je izvukao živu glavu. Nakon sedam godina u policiji iz privatnih razloga je odlučio dati otkaz i otišao živjeti u Norvešku. No, ondje se nije mogao naviknuti na klimatske uvjete kao i na dužinu dana i noći pa se vratio u rodnu Makedoniju.

Još se kao mali volio oblačiti u žene, ali je 2008. na svoju ruku počeo piti hormone. Prvo je njegova majka primijetila da su mu se grudi povećale, a zatim je to primijetila i supruga. Nakon nekog vremena supruga je pokupila stvari i odvela djecu. Svoju djecu nije vidio ni čuo 6 godina. Socijalna služba mu je također zabranila da ih viđa, uz pojašnjenje da je on otac djeci, a ne majka. To ga, kaže, jako boli i često zaplače. Tvrdi da su ga pokušali ubiti, ali se uspio spasiti. Misli da je to pokušala učiniti njegova bivša žena, ali nema dokaza.

Ervin Mujaković (24), BiH

Ervin je iz Sarajeva, ima 24 godine i radi kao menadžer u solarij salonu te kao fitness instruktor. Inače je vojnik. Živi na relaciji Sarajevo-Banja Luka.

Ervin je odrastao u obitelji razvedenih roditelja, a oca nikada nije upoznao. Njegova majka mu je važna osoba u životu. Kaže da se nikad u životu nije potukao i mrzi nasilje. Inače za sebe kaže da je metroseksualac, te priznaje da brine o svom izgledu, redovito depilira cijelo tijelo i čupa obrve. Unatoč mišljenju mnogih da je homoseksualac, Ervin kaže da voli žene i da je spreman to i dokazati.

Zorica Marković (48), Srbija

Zorica je majka dvoje djece. Ima sina iz vanbračne zajednice i šestogodišnju kćer iz sadašnjeg braka. Inače je kavanska pjevačica, no sada je u penziji dok joj kćer ne poraste. Živjela je u Njemačkoj gdje je držala kavanu, no 1994. se vratila u Srbiju.

Cijeli život pjeva po kavanama i zna tekstove 5000 pjesama napamet. I svog sadašnjeg supruga je upoznala u kavani – bila je to ljubav na prvi pogled. Završila je srednju kuharsku školu i osim pjevanja obožava kuhati, a kod kuće ima vrt u kojem uzgaja organsku hranu te patke, kokoši i purice. Sa suprugom je sudjelovala u showu „Moja kuhinja moja pravila’’ u kojem su odnijeli glavnu nagradu.

Goran Todić (48), BiH

Goran je rođen u Sarajevu, a trenutno živi u Komiži na otoku Vis. Završio je glumačku akademiju i glumio je u par predstava kao mladić u Beogradu. Na to je, kaže, jako ponosan. Služio je vojsku u Beogradu i to u specijalnoj jedinici, ali o tome ne voli pričati. Goran odlazi u Italiju, u Milano, gdje je pokušao postati glumac, no kada je shvatio da neće moći tako lako postati zvijezda završio je školu za tjelohranitelja u najprestižnijoj agenciji.

Tako je bio tjelohranitelj Berluscconijevoj ženi. Zatim je čuvao i Jennifer Lopez, Shaggyja te Penelope Cruiz. Goran ili Go Go Base kako ga zovu sada je umirovljeni tjelohranitelj i kaže da nije imamo nikakve bliske odnose sa Berluscconijevom ženom iako je bilo nekih glasina. Naglašava da je s klijentima imao profesionalan odnos. Voli ekstremne sportove, skakanje padobranom iz aviona, skakanje s mostova, a trenutno radi kao instruktor ronjenja u Komiži. Nije bio u braku, ali ima djevojku.

Obitelj Vasić, Srbija

Glava obitelji je Rade Vasić koji sa suprugom Radom ima šestoro djece. Najmlađi su jednojajčani blizanci Dragutin zvani Giba i Miroslav zvani Mika. Dragutin je minutu stariji, a imaju 23 godine. Po zanimanju su frizeri za žene. Rade je trbuhom za kruhom otišao u Njemačku gdje i danas skoro cijela obitelj Vasić živi. Rade ondje svira sa svojim bendom Crni Gavrani po kavanama.

Rada je domaćica, prije je radila u policiji kao čistačica, ali je pokušala ukrasti pištolj pa je dobila otkaz. Na to ju je, kaže, natjerao Rade jer je imao veliku želju za posjedovanjem pištolja. Obitelj Vasić je iz Male Plane kod Prokuplje gdje i danas živi njihov najstariji sin koji čuva kuću.

Komentiraj

FOTO:Goran Jakus/PIXSELL
PODIJELI
NACIONAL je već 20 godina najutjecajniji politički tjednik u Hrvatskoj.