U utorak je u dobroj atmosferi održan Vrtni festival i koncert potpore za teško bolesnog Nenada Bukovca na kojemu su nastupila brojna poznata glazbena imena poput Ervina Baučića, Renate Sabljak, Vande Winter, Đanija Stipaničeva, Denisa Dumančića, Vatre, Željka Krušlina-Kruške, Money 2…  Uz zvijezde Nenadu su podršku došli izraziti i gradonačelnik Milan Bandić, bivši nogometaš Silvio Marić i brojni prijatelji i sugrađani.
POGLEDAJTE FOTOGALERIJU
Riječ je o bivšem učeniku OŠ Davorin Trstenjak koji posljednjih godinu dana ima ozbiljne zdravstvene probleme te su mu amputirane obje noge. Nenad je trenutačno na rehabilitaciji, koja zbog brojnih zdravstvenih poteškoća ide prilično sporo.
Organizatori događanja su udruga O.A.Z.A. (Održiva Alternativa Zajednici) i Osnovna škola Davorina Trstenjaka, a sav prihod namijenjen je za Nenadovo liječenje.
[quote_box_center]

  • Riječ je o bivšem učeniku OŠ Davorin Trstenjak koji posljednjih godinu dana ima ozbiljne zdravstvene probleme te su mu amputirane obje noge

[/quote_box_center]

Vrtni festival je počeo u 18.30 sati u školskom dvorištu OŠ Davorina Trstenjaka, a posjetitelji su imali priliku upoznati se sa urbanim školskim vrtovima, Oazom za djecu, raditi skulpture od slame i isprobati još neke radionice, kušati sokove…
Svoj doprinos humanitarnoj akciji za Nenada Bukovca možete dati i donacijom na žiro račun Erste banke: Ivanka Bukovec, IBAN HR8024020063102866889.

Komentiraj