Zvijezda ‘Teorije velikog praska’ Jim Parsons najbogatiji je televizijski glumac prema najnovijoj Forbesovoj listi. Simpatični Sheldon prošle je godine zaradio 29 milijuna dolara, skočivši za devet mjesta sa prošlogodišnje liste. Parsons navodno dobova milijuna dolara po epizodi, nakon povišice koju je cijela postava popularne serije dobila prošle godine.

42-godišnji glumac, koji u seriji tumači socijalno nesrpretnog štrebera Sheldona Coopera, iza sebe je ostavio velikane poput Kevina Spaceyja (15. mjesto) ili Astona Kutchera (3. mjesto).

Forbesova lista sastoji se od 15 glumaca, a prva četiri mjesta zauzimaju glumci ‘Teorije velikog praska’. John Galecki (Leonard) na drugom je mjestu sa zaradom od 27 milijuna dolara, dok su Simon Helberg (Howard) i Kunal Nayyar (Raj) na trećem mjestu sa zaradom od 20 milijuna dolara, sa istom zaradom kao i Mike Harmon, Gibbs iz NCIS-a te Aston Kutcher iz ‘Dva i pol muškarca’.

Na sedmom je mjestu Jon Cryer iz ‘Dva i pol muškarca’ koji je prošle godine zaradio 15 milijuna dolara, kao i Ray Romano (‘Svi vole Raymonda’). Na listi najbogatijih našli su se i Patrick Dempsey (‘Uvod u anatmiju’, 12 milijuna), Simon Baker (‘Mentalist’, 12 milijuna), Ty Burrell (‘Moderna obitelj’, 11.5milijuna), Jesse Tyler Ferguson (‘Moderna obitelj’, 11 milijuna), Ed O’Neill (‘Moderna obitelj’, 10.5 milijuna), Eric Stonestreet (‘Moderna obitelj’, 10.5 milijuna) te Kevin Spacey (‘Kuća od karata’, 10 milijuna).

Komentiraj