Fanovi popularne skupine Silente danas su ostali u šoku, nakon što je dubrovačka grupa objavila svoj kraj. Silente je osnovan 2013. godine, a pjesma ‘Terca na tišinu’ donijela im je veliki broj obožavatelja. Izdali sui dva studijska albuma – ‘Lovac na čudesa’ i ‘Neće rijeka zrakom teći’.

“Bili smo Silente. Nas šestoro. Sančo, Tibor, Lorena, Ivuša, Doris i Šimun. Kao takve nas više nećete vidjeti na pozornici”, objavili su na svojoj Facebook stranici.

“Osobno vjerujem u rokenrol kao životni stil i u pozornicu kao energičan i nepredvidljiv dio showa. Zbog svoje trenutne nemogućnosti za dati išta umjetnički vrijedno na pozornici i van nje, odstupam od Silentea. Svi koncerti i nastupi su otkazani do daljnjeg. Želim zahvaliti familiji, prijateljima, menadžeru i divnim obožavateljima na potpori i razumijevanju”, rekao je Tibor Karamehmedović.

Dodali su da su svi koncerti i medijska pojavljivanja otkazani. “Ispričavamo se fanovima i organizatorima, nikada u 3 godine nismo otkazali koncert bez obzira na uvjete i naše stanje. Dok ne postanemo ljudi kakve ovaj bend zaslužuje – stat ćemo”, zaključili su.

Bili smo Silente. Nas šestoro. Sančo, Tibor, Lorena, Ivuša, Doris i Šimun. Kao takve nas više nećete vidjeti na…

Posted by Silente on Friday, July 8, 2016

Komentiraj

FOTO:Zarko Basic/PIXSELL
PODIJELI
NACIONAL je već 20 godina najutjecajniji politički tjednik u Hrvatskoj.