Nasmijani i uvijek dobro raspoloženi poznati splitski glazbeni zavodnik Giuliano, priprema pravo iznenađenje svojim brojnim obožavateljima.

Očaravajuća atmosfera Koncertne dvorane Vatroslav Lisinski, u nedjelju 13.12., idealno je mjesto na kojem će sa svojim fanovima podijeliti svoju bogatu glazbenu karijeru.

Sam Giuliano nije krio veselje predstojećim nastupom – ‘Izuzetno mi je zadovoljstvo da mogu najaviti koncert u KD Vatroslav Lisinski 13. 12. 2015. godine. Publika u Zagrebu imati će priliku dobro se proveseliti sa mnom i bendom te gostima, uz brojne pjesme nastale u zadnjih 20 i nešto godina, od ‘Tame’, ‘Juga’, ‘Srne i vuka’ pa sve do posljednjih hitova ‘Miriše’ i ‘Veći od ljubavi’.
Baš se veselim dobrom provodu sa svojim prijateljima i fanovima u toj predblagdanskoj nedjeljnoj večeri. Bit će to za mene poprilično emotivna noć u legendarnoj dvorani. Za razliku od prošlog, “ozbiljnog” koncerta sa simfonijskim orkestrom, ovo će biti plesna i pjevna večer puna dobre vibre i veselja…’, zaključio je Giuliano.

Ne propustite stoga jedinstveno glazbeno putovanje, Giuliano u KD Vatroslav Lisinski, nedjelja 13.12. 2015. u 20:00 sati!

Svoju ulaznicu za ovu nezaboravnu glazbenu večer, po cijeni od od 80, 100, 120 i 150knpronađite nawww.ulaznice.hr i blagajnama KD Vatroslav Lisinski.

Dok čekamo koncert u Lisinskom uživate u Giulianovim aktualnim hitovima ‘Miriše‘ i ‘Veći od ljubavi‘ u izdanju Hit Recordsa.

 

Komentiraj

PODIJELI
NACIONAL je već 20 godina najutjecajniji politički tjednik u Hrvatskoj.