Hrvatski nogometni izbornik Ante Čačić rekao je da ima mladu momčad s dovoljno iskustva te da ne treba skrivati ambiciju uoči Europskog prvenstva u Francuskoj ovog ljeta.

“Ovo je zapravo jedna mlada momčad, ali s dovoljno iskustva. Važno je da naši najbolji igrači igraju u Real Madridu, Barceloni ili Juventusu“, rekao je Čačić u Parizu na predstavljanju Europskog prvenstva, prenose u četvrtak španjolski mediji.

“Moglo bi se zaključiti da su Španjolska i Hrvatska najjače u grupi no ne smiju se podcijeniti ostala dva protivnika (Turska i Češka)”, izjavio je Čačić napomenuvši kako se radi o jednoj od najtežih skupina na prvenstvu.

Osvrnuo se na utakmicu protiv Španjolske, posljednju u grupnoj fazi natjecanja.

“Teško je igrati protiv Španjolske. Potrebno je biti na najvišoj razini i da se stvari odvijaju u tvoju korist. U sportu treba isprovocirati sreću. Ne trebamo skrivati našu ambiciju”, napomenuo je.

Rekao je i kako je Luka Modrić trenutačno jedan od ključnih igrača Real Madrida jer ekipi u 90 minuta doprinosi energijom i dinamikom.

Komentiraj

FOTO:Slavko Midzor/PIXSELL
PODIJELI
Djelatnost je Hine prikup­lja­nje i razaši­lja­nje što potpunijih či­njeničnih i objektivnih novinsko-agencijskih informacija o zbi­va­njima u Republici Hrvatskoj i svijetu za potrebe medija i drugih sudionika društvenoga, političkoga, kulturnog i gospodarskog života.