Film & glazba
Decoration icon

Usher

Zvijezda Super Bowl Half Time Showa 2024. godine je Usher

Autor:

Promo

Potvrđeno je da će Usher nastupiti kao glavna zvijezda Super Bowl Half Time Show sljedeće godine.

Tako će Usher, pravim imenom Usher Terry Raymond IV američki pjevač, plesač i glumac, često nazivan kraljem R&B-ja nastupiti na Super Bowlu LVIII na stadionu Allegiant u Las Vegasu 11. veljače 2024. godine.

U izjavi za Billboard rekao je: “Velika mi je čast u životu napokon skinuti nastup na Super Bowlu sa svoje liste. Jedva čekam da svijetu predstavim svoj show drugačiji od svega što su prije vidjeli od mene. Hvala obožavateljima i svima koji su omogućili ovu priliku. Vidimo se vrlo brzo.”

U zasebnoj izjavi, Seth Dudowsky, voditelj glazbenih događanja za NFL, izjavio je tim povodom: “Usher je ikona čija je glazba ostavila neizbrisiv trag na kulturnom krajoliku tijekom njegove karijere, ne možemo biti više uzbuđeni što ga imamo na čelu ovoga godišnji Apple Music Super Bowl Half Time Showa. Veselimo se suradnji s Usherom, Roc Nationom i Apple Musicom kako bismo obožavateljima omogućili još jedan Halftime Show za povijest.”

Osnivač Roc Nationa Jay-Z nazvao je Ushera ultimativnim umjetnikom i showmanom, te dodao: “Još od svog debija u dobi od 15 godina, on je zacrtao svoj jedinstveni kurs. Osim besprijekornog pjevanja i iznimne koreografije, Usher otkriva svoju dušu. Njegovo izvanredno putovanje dovelo ga je do jedne od najvećih pozornica na svijetu. Jedva čekam vidjeti čaroliju.”

Istog dana Usher će objaviti i svoj novi album ‘Coming Home’. Prošle godine na Super Bowl Half Time Showu nastupila je Rihanna koja je tijekom nastupa prošla kroz svoju karijeru.

 

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.