Zlopamtilo Chris Pratt kritizira novinare zbog nekadašnjih članaka

Autor:

GUARDIANS OF THE GALAXY VOL. 3, from left: Pom Klementieff as Mantis, Groot (voice: Vin Diesel), Chris Pratt as Star-Lord, Dave Bautista as Drax, Karen Gillan as Nebula, 2023. © Marvel / © Walt Disney Studios Motion Pictures / Courtesy Everett Collection

Marvel Studios

Chris Pratt prije 10 je godina bio glumac poznat po ulozi Andyja Dwyera u humorističnoj seriji „Parks and Recreation“. Tada dobiva ulogu u filmu „Čuvari galaksije“ (Guardians of the Galaxy) koji postaje ogroman hit, a Pratt postaje hollywoodska zvijezda. „Čuvari galaksije“ postaje franšiza čije je snimanje trećeg dijela nedavno završeno. No, ono što Pratt ne može zaboraviti jest da su novinari, kada je prije 10 godina objavljeno da će se snimati film „Čuvari galaksije“, pisali da če to biti prvi film iz produkcije Marvela koji će propasti, ponajviše zato što mu nedostaju glumci iz prve hollywoodske lige ali i zato što likovi iz filma nisu osobito poznati široj publici. Te novinske članke Pratt i danas čuva te ih je, po završetku snimanja treće dijela, pročitao ekipi filma.

„Nisam osvetoljubiva osoba… ali dogodilo se da imam sačuvanih nekoliko novinskih isječaka iz vremena prvog filma kada su svi predviđali kako će ‘Čuvari galaksije’ biti prvi Marvelov neuspjeh“, izjavio je Pratt u intervjuu za portal Fandango. „Bio je to konsenzus kritičara. Svi su govorili negativnosti. U to vrijeme bili smo nesigurni i nervozni zbog budućnosti projekta. Svega se sjećam“, rekao je Pratt dodajući „Naravno, ništa od toga na kraju se nije pokazalo istinitim. Gledanost je bila sjajna. Na kraju, želio sam pročitati neke od tih članaka glumcima, ekipi filma kao i redatelju Jamesu Gunnu i podsjetiti ih na tu grešku“.

„Time sam želio reći kako smo prošli mnogo toga da bi došli do onog gdje smo sada a gdje nismo trebali biti. Ipak, napravili smo nešto posebno. Nakon 10 godina uživamo u trenutku“, objasnio je Pratt. Prvi film „Čuvari galaksije“ zaradio je 772 milijuna dolara diljem svijeta dok je drugi dio iz 2017. godine zaradio još više, 863 milijuna dolara. Treći dio filma „Čuvari galaksije“ u hrvatskim se kinima počinje prikazivati 4. svibnja.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.