Zebecu dvoboj na Aldo Drosini

Mario Zebec iz Cestice određen je za glavnog suca važnog dvoboja u borbi za ostanak u najvišem rangu natjecanja između Istre 1961 i Slaven Belupa koji se u sklopu 35. kola HT Prve lige igra u subotu s početkom u 17 sati na stadionu Aldo Drosina u Puli.

Njemu će tom prigodom pomagati Bojan Zobenica (Velika Gorica), Jerko Crnčić (Vrbovec) i Tomislav Bionda (Zaprešić) dok će u VAR sobi biti Tihomir Pejin (Donji Miholjac) i Marjan Tomas (Osijek). Delegat susreta je Ivan Jurina (Zabok), a suce će kontrolirati Šime Bugarija (Bibinje).

Zebec je u dosadašnjoj karijeri Zeleno-žutima sudio u 22 navrata u kojima su upisali pet pobjeda, sedam remija i deset poraza dok je Farmaceutim dijelio pravdu na 20 utakmica u kojima su zabilježili tri pobjede, sedam neriješenih ishoda i također deset poraza.

Istog dana Dario Kulušić iz Šibenika će u 19:05 u Kranjčevićevoj označiti početak sraza između Lokomotive i Osijeka dok nedjeljni program počinje u 15 sati kada će Igor Pajač iz Sv. Ivana Zeline suditi utakmicu Varaždina i Rijeke.

Ivan Vučković iz Zagreba je delegiran za utakmicu Šibenika i Hajduka koja se igra u nedjelju od 17:05 na Šubićevcu dok će kolo od 19:10 zaključiti Gorica i Dinamo u dvoboju koji je pripao Dariju Belu iz Osijeka.

Službene osobe za 35. kolo HT Prve lige: Ljestvica:

Komentiraj