Ako ste neodlučni gdje ćete otići na šišanje, frizuru, manikuru, pedikuru ili depilaciju da biste dobro izgledali tokom blagdana, pravi odgovor na to je Renata Schwarzkopf Professional saloni za njegu kose i tijela koji se nalaze na dvjema atraktivnim lokacijama u centru Zagreba, u Frankopanskoj 14 i Baruna Trenka 7.

Unutrašnjost salona uređena je namještajem MG BROSS design by Porsche, sa Swarovski lusterima, kristalnim ogledalima i masažnim foteljama za jedinstven, ekskluzivan ritual pranja kose.

Četrdesetogodišnja tradicija, vrhunska kvaliteta i briga za svakog klijenta osigurala je frizerskim salonima Renata mjesto na vrhu svijeta ljepote. Trude se ugoditi svakom klijentu, a svoje znanje djelatnici usavršavaju na seminarima, edukacijama
i natjecanjima.

Lista poznatih osoba koji su redovni klijenti u salonima Renate Vinšek vrlo je duga, a njezin prvi salon u Frankopanskoj posjećivali su političari, glumci, estradnjaci, novinari i TV lica.

Tako je Renatin redovan klijent bio i prvi hrvatski predsjednik Franjo Tuđman, a ona vodi brigu i o frizuri predsjednice Kolinde Grabar Kitarović.

Salon renata, Kolinda Grabar Kitarović

Komentiraj