Zagreb Open: Vidaku samo gem protiv Role

Antun Vidak, jedan od trojice hrvatskih tenisača koji su dobili pozivnice za glavni ždrijeb ATP Challengera Zagreb Open, osvojio je jedan gem u dvoboju sa Slovencem Blažom Rolom (ATP – 156.) te izgubio sa 6-0, 6-1 za 52 minute.

Da 27-godišnji Dubrovčanin neće pamtiti svoj debi na razini Challengera, bilo je jasno nakon što je Rola osvojio prvih devet gemova u meču. Vidak je kod rezultata 0-6, 0-3 osvojio prvi i jedini gem, da bi Slovenac osvojio sljedeća tri i zaključio meč.

U utorak će na teren preostala dva hrvatska tenisača u pojedinačnoj konkurenciji Zagreb Opena. Drugi meč od 10 sati na središnjem terenu Teniskog centra “Maksimir” igrat će Splićanin Borna Gojo (ATP – 238.) protiv proslavljenog 32-godišnjeg Latvijca Ernestsa Gulbisa (ATP – 185.) koji je do glavnog turnira stigao kroz kvalifikacije.

Nakon njih na teren će i Nino Serdarušić (ATP – 295.), a njegov je suparnik drugi nositelj Zagreb Opena 24-godišnji Španjolac Pedro Martinez (ATP – 94.).

U ponedjeljak je mjesto u drugom kolu izborio prvi nositelj Argentinac Federico Coria (ATP – 91.) koji je sa 6-4, 7-6 (7) svladao Egipćanina Mohameda Safwata (ATP – 163.).

Komentiraj