Patrik Macek/PIXSELL

Vlada najoštrije osudila veličanje ustaškog režima

Vlada Republike Hrvatske najoštrije osuđuje i drži apsolutno neprihvatljivim svako veličanje ustaškog režima i opravdavanje njegovih zločina s bilo kojeg mjesta, stoji u priopćenju Vlade.

“Vlada Republike Hrvatske već je u nekoliko navrata jasno osudila ustaški režim i zločine koji su se dogodili u ime tog istog režima. Stalno nametanje lažnih teza o ustašizaciji društva i neprihvatljivi istupi pojedinaca dio su šire kampanje s ciljem novih podjela u društvu i sprečavanja provođenja reformi i programa aktualne Vlade. Unatoč pokušajima destabilizacije Vlade, ova je Vlada odlučna u provođenju reformi koje su jedini put izlaska iz krize. Vlada Republike Hrvatske učinit će sve da se Hrvatska kao članica Europske unije nastavi razvijati u duhu tolerancije, kao ravnopravna članica europske obitelji s kojom dijelimo iste vrijednosti”, navodi se u priopćenju.

Najavili su kako će Vlada svoj program i ciljeve realizirati te učiniti sve da se zaustavi iseljavanje mladih, otvore nova radna mjesta. “To je obećanje koje smo dali našim građanima”.

Komentiraj