VIDEO: VN RUSIJE Vozač Toro Rossa Carlos Sainz doživio nesreću, prošao bez ozljeda

Vozač Toro Roosa Carlos Sainz doživio je tešku nesreću tijekom posljednjeg treninga za ruski Grand Prix. Sainz se zabio u zaštitnu ogradu nakon što je izgubio kontrolu nad vozilom u 13. zavoju staze. Izgubio je kontrolu tijekom kočenja, zabio se u zid i otklizao do zaštitne ograde, te zavšrio ispod nje.

Vozilom Hitne pomoći prevezen je u bolnicu, a televizijskim je kamerama pokazao palac gore dok su ga na nosilima ukrcavali u vozilo.

“Pri svijesti je i sa liječnicima. Ne znamo točno u kakvo je stanju, ali zasada se čini kako će biti OK. Mi moramo saznati zašto se bolid ‘pogubio’ prilikom kočenja”, rekao je Franz Tost iz Toro Rossa.

Posljednje vijesti govore kako je Sainz prošao neozlijeđen u nesreći. “Sve je OK. Bez brige, već razmišljam kako da doktore nagovorim da sutra nastupim”, javio se Sainz preko Twittera.

Dodao je kako je teško reći da li se radi o otkazivanju bolida. Gotovo je nevjerojatno da će Sainz sudjelovati u kvalifikacijama. David Coulthard, koji je stričnu komentator na BBC-u, rekao je kako je upitno kako je bolid završio ispod barijera te zašto je medicinskom timu trebalo toliko dugo da dođu do ozlijeđenog vozača.

Komentiraj