Ožujsko pivo

VIDEO: Tata i sin Navojec u dirljivom božićnom televizijskom spotu Ožujskog piva

Tata i sin Navojec glume u dirljivom božićnom televizijskom spotu Ožujskog piva – Mame i tate su zakon – koji nas podsjeća da tijekom nadolazećih blagdana ne zaboravimo na one koji nas najviše vole.

Goran Navojec je na iznenađenje svih koji su sudjelovali u snimanju novog Žujinog spota pozvao svog oca Zlatka Navojeca kako bi nas podsjetio da tijekom ovih blagdana pronađemo vremena za svoje najbolje prijatelje – svoje roditelje.

‘Žuja’ i njen poznati glumački trojac – Rene Bitorajac, Goran Bogdan i Goran Navojec – odlučili su nas podsjetiti da u vrijeme blagdana ne zaboravimo na naše roditelje te da zajedno s njima nazdravimo prekrasnim blagdanskim trenutcima.

“Izuzetno smo ponosni na našu ovogodišnju božićnu kampanju, jer da bi ‘Žuja’ mogla slaviti sve one znane i neznane prijatelje koje imamo ili smo imali, mora odati počast najbojim prijateljima koje ćemo ikada imati. Zato je ovo kampanja posvećena svim našim mamama i tatama te služi kao podsjetnik svima nama da za njih uvijek pronađemo vremena“, rekao je Ivan Šuvar, direktor marketinga Zagrebačke pivovare.

Komentiraj