VIDEO: SLAVNI ROY KEANE O EDENU HAZARDU “Talentiran je dječak, ali se ponaša poput razmaženog derišta”

Legendarni irski nogometaš Roy Keane (44) u četvrtak je zvijezdu Chelsea nazvao ‘razmaženim derištem’, nakon što je Belgijac zaprijetio da će Stamford Bridge zamijeniti Parkom prinčeva. Uoči prve utakmice osmine finala Lige prvaka između PSG-a i Chelsea, Hazard je rekao da bi vrlo teško odbio transfer u redove francuskog prvaka.

Nekadašnji kapetan Manchester Uniteda Keane za ITV je ‘popljuvao’ stav Hazarda i starijim igračima Chelsea poručio da sa Hazardom moraju ‘malo popričati’. “Stvarno ne razumijem te igrače. Prošle je godine produžio ugovor za pet pet godina. Vidjeli smo kako je dobar bio prošle sezone. A onda sada istupa sa ovakvim glupostima, i to uoči toliko važne utakmice”, kaže Keane.

“Da sam njegov suigrač, dobro bih ga izlupao. Stariji igrači moraju nešto napraviti. Hazard je talentiran dječak, ali ponaša se poput derišta”, zaključio je.

Hazard je bio jedan od glavnih igrača prošle sezone i jedan od najzaslužnijih što je Chelsea osvojio titulu prvaka. Izabran je i kao najvbolji igrač godine. Ipak, ove sezone samo je sjena prošlogodišnjeg igrača. U 23 nastupa nije postigao pogodak. Chelsea je u utorak izgubio od PSG-a 2:1, a Hazard je ponudio još jednu blijedu predstavu.

Komentiraj