VIDEO: Veliki intervju s kantautoricom Sheryl Crow

Screenshot YouTube

Deveterostruka dobitnica nagrade Grammy, Sheryl Crow, je nedavno izdala novo studijsko ostvarenje koje uključuje isključivo suradnje s glazbenicima kao što su Keith Richards, Willie Nelson, Kris Kristofferson, Joe Walsh itd.

U američkoj javnosti i na radijskim mrežama izrazito je dobro prošla pjesma “Tell Me When It’s Over”, koju je napisla uz pomoć prijatelja Chrisa Stapletona. Kantautorica je više puta izjavila da više neće snimati albume koji će biti predstavljeni kroz objavljivanje singlova i prateću turneju.

Njeni autorski albumi prodani su se u više od 35 milijuna primjeraka diljem svijeta, sedam od njih je dospjelo u Top 10, dok je pet izdanja doživjelo multiplatinastu nakladu. Zadnji album je napravio zanimljiv iskorak u svijet glazbe, traži inspiraciju u prijateljstvu i naglašava ono što je važno u životu.

“Bila sam nadahnuta snimiti album glazbenih iskustava s poznatim glazbenicima, koji su me inspirirali da budem autorica, muzičarka i producentica”, rekla je Crow, koja u zadnje vrijeme  često nastupa uz svoje generacijske kolege.

Komentiraj