Pogledajte trailere za film ‘Ratove zvijezda: Posljednji Jedi’.

Rey, Finn, Poe i Luke Skywalker nastavlaju svoju pustolovinu u novom svijetu, koji su otkrili u prošlom filmu ‘Ratovi zvijezda: Sila se budi’.

Ovo je drugi film iz trilogije Star Wars sequel trilogy i svi zasigurno s nestrpljenjem očekuju rasplet događanja iz prošlog nastavka.

U jednom od trailera vidimo Rey kako trenira s Lukeom Skywalkerom koji joj govori da je takvu moć vidio samo jednom prije i nije ga dovoljno zastrašila. U sljedećem kadru je Kylo Ren koji se u svojoj letjelici sprema razoriti svemirski brod u kojem je njegova majka. Poe i Finn prikazani su u žaru borbe prvotiv Prvog poretka, a na kraju je opet prikazana Rey najprije kako je muči vrhovni vođa Snoke, a onda zajedno s Kylom Renom kojem govori da joj je potreban netko tko će joj pokazati mjesto u svemu tome, a Kylo joj potom pruža ruku.

U prethodnoj epizodi, ‘Ratovi zvijezda: Sila se budi’ (2015), Rey je tek kročila u širi svijet, a u novom poglavlju sage nastavlja svoje epsko putovanje u društvu Finna, Poea i Lukea Skywalkera. Ovi junaci pridružuju se galaktičkim legendama u epskoj pustolovini koja otkriva vjekovne zagonetke Sile i donosi šokantna otkrića vezana za prošlost.

Osmu epizodu vječite borbe između dobra i zla ‘Ratovi zvijezda: Posljednji Jedi’ pogledajte od 14. prosinca u hrvatskim kinima. Jedno je sigurno – akcije i iznenađenja neće nedostajati!

Glavne uloge tumače: Mark Hamill, Carrie Fisher, Adam Driver, Daisy Ridley, John Boyega, Oscar Isaac, Lupita Nyong’o, Domhnall Gleeson, Anthony Daniels, Gwendoline Christie, and Andy Serkis, Benicio del Toro, Laura Dern, Kelly Marie Tran…

Redatelj filma je Rian Johnson, koji je s Georgeom Lucasom zaslužan i za pisanje scenarija.

Komentiraj