VIDEO: Danijela Martinović priča o svojim navikama i novom video spotu

Dusko Jaramaz/PIXSELL

Popularna pjevačica Danijela Martinović priča kako je proteklo snimanje video spota za pjesmu ‘Jednu za ljubav’, ističe kako za ljepotu žene presudno stanje njezine duše i kvalitetna njega te još mnogo tog otkriva u intervjuu za story.hr.

Danijela Martinović nedavno je predstavila video spot za pjesmu ‘Jednu za ljubav’.

“Tomato produkcija radila je spotove za mnoga imena regionalne scene od Zdravka Čolića, Massima, Kaliopi do Željka Bebeka stoga sam otvorenih ruku i srca prihvatila suradnju. Spot je snimljen u vinariji Kamnik u Makedoniji koja izgleda kao iz filma”, rekla je i otkrila kako je bila vrlo umorna od puta na dan snimanja.

Pjevačica je nedavno ponovno skratila kosu, što je bila dobra odluka.

“Moja prijateljica Ivanka iz frizerskog salona Kaleta u Splitu najzaslužnija je za to. Jednostavno sam se umorila od ekstenzija, brojnih tretiranja kose, primjetila sam i da mi je počela pucati što je svakako bilo upozorenje. Preporodila sam se otkako sam se ošišala, priznajem da stalno dobijam komplimente što mi je drago”, priča.

Bivša članica grupe ‘Magazin’ rado bi se “vratila u 20-te i 30-te godine prošlog stoljeća, jer obažava glamur i profinjenost žena tog doba”. Ističe kako ljepota žene dolazi iznutra.

“Za ljepotu žene je apsolutno presudno stanje njezine duše i kvalitetna njega. Ako je duša ranjena i tužna ne postoji taj estetski kirurg niti krema koja će pomoći i obratno”, prokomentirala je.

Žena s najviše stila u Hrvatskoj za nju je Petra Nižetić. 

“Obožavam njezin stil, lakoću postojanja među svim komadima odjeće koje stavi na sebe a sve to izgleda nezaboravno. Na svjetskoj razini svakako lik Carrie iz  serije ‘Seks i grad’”, naglašava.

Liniju i mladenački izgled održava pravilnom ishranom i tjelovježbom.

“Redovito treniram i dobro se hranim. Nikada nisam oscilirala u kilaži, jer svaki kilogram viška osjećam na pozornici. Pri tome nikako nemojmo zaboraviti da u Zagrebu živim na petom katu bez lifta što je divan način održavanja kondicije”, priznaje.

S Petrom Grašom odlično se razumije, ne slažu se po modnom ukusu, no on joj često kupuje cipele koje obožava nositi. Priča kako “obožava prčkati po kuhinji”.

“Volim pripremati tople bruskete bez koji više nitko ne može zamisliti početak večeri, juhu od crvene leće,tortu ferrero i još puno toga. Petar je profesionalac. On od dvije namirnice umije napraviti gozbu. Obožavam njegove spring rolice, pečenu guščju jetru, piletinu u tempuri i mogla bih tako nabrajati do sutra”, otkrila je.

Zabrinjava ju što “ovo ljeto je patila od nesnosnih vrućina i velikih vrtoglavica”. Tempo života ju ne zabrinjava.

Tempo sam već odavno prilagodila sebi i prilagođavat ću ga neprestano, pjevat ću dok budem znala izgovoriti bez pomoći svoje ime”, rekla je Danijela Martinović.

Komentiraj