Večerom u hotelu gradonačelnik Opatije prekršio epidemiološke mjere

Gradonačelnik Opatije Ivo Dujmić i njegova supruga prekršili su 9. siječnja epidemiološke mjere večerajući u opatijskom hotelu Bevanda s francuskim veleposlanikom Gaëlom Françoisom Veyssierom i njegovom suprugom, javio je portal poduckun.net.

Time su prekršili nužne epidemiološke mjere o ograničavanju okupljanja i odluku kojom je 18. prosinca zabranjen rad kafićima i restoranima osim hotela i kampova koji smiju usluživati svoje goste. Gradonačelnik, koji je također bio sa suprugom, nije bio gost hotela.

Iz Grada Opatije kazali su kako je gradonačelnik Dujmić 9. siječnja bio na neformalnom susretu s veleposlanikom koji je boravio u gradu i zajedno sa suprugom bio gost hotela Bevanda.

“Na inzistiranje francuskog veleposlanika pridružili su im se za stolom i konzumirali predjelo i desert, kao gosti veleposlanika Veyssiera i supruge. Gradonačelnik Dujmić nije koristio uslugu smještaja u Hotelu Bevanda”, poručili su iz Grada dodajući kako je Dujmić poziv prihvatio “procijenivši da bi bilo vrlo neprimjereno odbiti poziv prvog čovjeka francuske diplomacije u Hrvatskoj”, piše poduckun.net.

Komentiraj