VAN GAAL PRIZNAO “Moramo se popraviti kako bismo zaustavili jedinstvenog Carrolla”

Julian Finney/Getty Images

Trener Manchester Uniteda Louis van Gaal priznao je da se njegova momčad mora pod hitno popraviti u obrambenoj komunikaciji ako žele ‘neutralizirati’ prijetnju koja dolazi u liku Andyja Carrolla. Manchester United i West Ham u srijedu igraju ponovljani susret četvrtfinala FA Kupa.

Carroll je u subotu postigao hat-trick protiv Arsenala na Upton Parku, a United je u nedjelju izgubio od Tottenhama 3:0.

“Vidio sam Carrollov show. Mislim da je protiv Tottenhama naš najveći problem bio nedostatak komunikacije centralnih braniča. Nadam se da to možemo popraviti, jer pred nama je vrlo važna utakmica”, rekao je van Gaal.

Istaknuo je i kako je Carroll jedinstven u engleskom nogometu. “Naravno da je jedinstven. Ali, nećemo morati paziti samo na Carrolla, već i na druge nogometaše West Hama. Imaju Payeta, on isto zna igrati. Tu je i Lanzini”, dodaje van Gaal.

Van Gaal je spomenuo i kraće vrijeme koje su njegovi nogometaši imali za oporavak od ligaških utakmica. FA Kup je ujedno i posljednja prilika van Gaalu da osvoji prvi trofej otkako je 2014. godine stigao na Old Trafford.

Komentiraj