Uhićen pacijent koji je prijetio liječnici zbog vozačke

Policijska uprava virovitičko-podravska u ponedjeljak je izvijestila kako je uhićen 52-godišnji pacijent, koji je prijetio liječnici Doma zdravlja u Orahovici.

Nakon provedenog obavijesnog razgovora s liječnicom Doma zdravlja Orahovica, 52-godišnjak je uhićen i trenutno se u policijskoj postaji nad njim provodi kriminalističko istraživanje, naveli su iz PU virovitičko-podravske.

Liječnica je prijavila policiji kako joj je, za vrijeme njene odsutnosti, pacijent prijetio, nakon što je proslijedila obavijest policiji o promjeni zdravstvenog stanja toga pacijenta..

Podsjetimo, pacijent iz Orahovice u petak je banuo u ordinaciju liječlnice obiteljske medicine u Orahovici revoltiran time što je prijavila promjenu njegovog zdravstvenog stanja policiji, a to je morala učiniti sukladno Zakonu o sigurnosti prometa motornim vozilima.

Liječnica je za Index ispričala kako je pacijent njenoj zamjeni poručio kako joj je bolje da je nema ako izgubi vozačku dozvolu. “Odmah sam nazvala tog pacijenta jer sam mislila da je to izrekao u afektu i da se ohladio. Objasnila sam mu da je to moja obaveza prema zakonu i da to ne znači da će ostati bez vozačke”, kazala je liječnica.

“Na što mi je rekao neka budem spremna kad se on vrati jer da će sve ovisiti o ishodu. Pitala sam ga je li to on meni prijeti, na što je rekao neka, neka, vidjet ću ja”, dodala je.

Komentiraj