U teškoj nesreći kod Osijeka poginuo 17-godišnji motociklist

U teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila u srijedu oko 13 sati u Josipovcu kod Osijeka poginuo je 17-godišnji motociklist.

Vozač automobila koji se kretao ulicom Nova Dalmacija je u jednom trenutku odlučio skrenuti ulijevo, a iz suprotnog smjera je nailazio motociklist. Vozač automobila, 30-godišnjak, nije propustio motociklista, došlo je do sudara, a motociklist je na mjestu preminuo.

“Mogu potvrditi informaciju o tužnoj i teškoj nesreći u kojoj je nažalost smrtno stradao 17-godišnjak. Nesreća se dogodila iza 12 sati u Josipovcu, u Ulici Nove Dalmacije, ispred kućnog broja 19. Do prometne nesreće je došlo tako što je 30-godišnji vozač automobila vozio ulicom i u jednom trenutku odlučio skrenuti ulijevo. Iz suprotnog smjera je išao motocikl kojim je upravljao 17-godišnjak kojeg vozač auta nije propustio”, rekao je za Index glasnogovornik PU osječko-baranjske Zoran Kon.

U tijeku je očevid koji obavlja očevidna ekipa prometne policije PU osječko-baranjske zajedno s općinskim državnim odvjetnikom.

 

Komentiraj