U Splitu počela prodaja ulaznica za Mađarsku

U utorak je u Splitu počela prodaja ulaznica za kvalifikacijsku utakmicu hrvatske nogometne reprezentacije protiv Mađarske, koja se igra na Poljudu 10. listopada.

Ulaznice za utakmicu protiv Mađarske prodavat će se putem interneta te na blagajnama Spaladium Arene. Blagajne će raditi svakim danom od 12 do 18 sati, odnosno do rasprodaje svih ulaznica, objavili su iz HNS-a. Ulaznice za utakmicu protiv Mađarske bit će dostupne po povoljnijoj pretprodajnoj cijeni do 6. listopada.

U prodaju su puštene i ulaznice za utakmicu protiv Walesa. One će biti dostupne isključivo putem interneta do 1. listopada u 12 sati ili do isteka zaliha. Ulaznice će hrvatskim navijačima biti dostavljene na adresu koju unesu u prijavi za kupnju ulaznica. Osobno preuzimanje ulaznica nije moguće niti u Hrvatskoj ni u Walesu.

HRVATSKA – MAĐARSKA

Cijene ulaznica u pretprodaji:
Zapad: 200 kn
Istok: 150 kn
Sjever: 100 kn
Cijene ulaznica (od 7. listopada):
Zapad: 250 kn
Istok: 200 kn
Sjever: 125 kn

WALES – HRVATSKA:
Cijena ulaznice: 260 kn

Hrvatska trenutačno vodi u skupini E kvalifikacija za EURO sa 10 bodova, jednim više od Mađarske i Slovačke, a četiri više uz utakmicu više od četvrtog Walesa. U skupini je još i Azerbajdžan koji je bez bodova. Plasman na EURO izborit će dvije prvoplasirane reprezentacije iz skupine.

Komentiraj