Čelnik Mosta nezavisnih lista Božo Petrov u utorak je stigao u stan Tihomira Oreškovića, gdje traje sastanak premijera i potpredsjednika Vlade.

Petrov je nakon nešto više od sat vremena napustio stan premijera Oreškovića. Prošao je pored novinara i nije želio davati izjave.

Iako je prije nekoliko dana Orešković tražio ostavke obojice potpredsjednika, danas je naglasio kako je Karamarko ‘užasan teret’ hrvatskoj Vladi, ne spominjući Petrova. Petrov je u današnjem intervjuu za Slobodnu Dalmaciju rekao kako ne vidi razlog zbog kojeg bi se u Saboru glasalo o povjerenju premijeru Tihomiru Oreškoviću. “Što je to on konkretno loše napravio? Možda se Karamarko uvrijedio što nas je Orešković obojicu pozvao da iziđemo iz Vlade, ali ne vjerujem da je to uradio u lošoj namjeri, već da omogući funkcioniranje Vlade”, rekao je Petrov.

Novinar Sanjin Španović snimio je Petrova i Oreškovića, te rekao za N1 da su službeni automobili otišli, a dvojica od tri glavna čovjeka u Vladi povukli su se u stan premijera.

Komentiraj