Tvrtka Lemax organizira prvi Dan otvorenih vrata

Lemax

Tvrtka Lemax će u četvrtak 23. svibnja u prostorima svog zagrebačkog ureda organizirati prvi u nizu Dan otvorenih vrata.

Na ovaj način će kompanija predstaviti mogućnosti zapošljavanja, nastavka karijere ili prekvalifikacije u informatičkoj industriji. Riječ je o nastavku aktivnosti popularizacije ICT-a među mladima, odnosno osobama kojima je informatička i komunikacijska tehnologija zanimljiva, ali ne posjeduju formalno obrazovanje.

Lemax je u posljednjih šest mjeseci zaposlio više od 40 stručnjaka. Riječ je o  brzorastućoj IT tvrtki koja se bavi razvojem i prodajom softvera namijenjenog turističkim agencijama i turoperatorima na globalnom tržištu. Projektom ICT Supergirls pet godina doprinose popularizaciji IT-a među mlađim ženama i djevojkama u Hrvatskoj te su uvršteni u svjetsku bazu događaja koji aktivno rade na popularizaciji informatike novih generacija.

“Radeći intenzivno posljednjih godinu dana na zapošljavanju stručnjaka raznih profila: inženjera, ekonomista i projektnih menadžera uočili smo nove potencijale na tržištu. Prepoznali smo pojedince željne novih znanja i rada u dinamičnom okruženju koji žele rasti kroz svoju karijeru iako nisu programeri, a vide se u brzorastućem IT sektoru. Upravo ćemo im na našem prvom danu otvorenih vrata dati uvid u mogućnosti rada u IT-u, predstaviti iskustva naših stručnjaka i približiti kulturu i vrijednosti Lemaxa“, rekla je Jasmina Puškarić, voditeljica odjela ljudskih potencijala.

Komentiraj