Tvornica zdrave hrane

FOTO: Tvornica zdrave hrane otvorila prvu trgovinu u Splitu

Tvornica zdrave hrane konačno je otvorila svoja vrata u Splitu, na oduševljenje brojnih ljubitelja zdrave prehrane. Nakon uspješnog webshopa te tri trgovine u Zagrebu, došlo je vrijeme za proširenje. Da nije u pitanju samo trend, nego način života i usvajanje novih navika, uvjerili su se na počecima osnivači Tvornice kad su se svojim webshopom čvrsto pozicionirali u ovom segmentu tržišta u Hrvatskoj.

Nova trgovina otvorena je u prizemlju trgovačkog centra Mall of Split. Prepoznatljiv dizajn prostora prisutan je i u novoj splitskoj Tvornici, gdje će korisnici moći dobiti i pokoji savjet, informirati se o novitetima, trendovima i ponudi ili jednostavno provesti ugodno vrijeme u čitanju popularnih naslova, dok najmlađi mogu kreativno iskoristiti vrijeme u igri. Osim što je okupila široku virtualnu zajednicu, Tvornica je postala odgovor na prehrambene potrebe brojnih ljudi.

“Cilj nam je otvoriti Tvornicu zdrave hrane u svim većim gradovima Hrvatske. Split je, logično, prva adresa nakon Zagreba, jer u Splitu imamo veliki interes potrošača koji su već sad putem webshopa naši vjerni kupci“ izjavili su povodom otvaranja osnivači Dominik Milolož i Elvis Kajtazović.

Komentiraj