Tomislav Tomašević: “Potreban je još jedan korak, za promjenu koja se već vidi i već osjeća”

Tomislav Tomašević uvjerljivo je pobijedio u prvom krugu izbora u Zagrebu. Kandidat platforme Možemo! osvojio je preko 44 posto glasova, a vodi se velika bitka za drugi krug između Miroslava Škore i Jelene Pavičić Vukičević.

Tomašević se od 23.30 obraća javnosti:

“Večeras su građani jasno rekli da promjeni. Glasno su rekli da kao grad Možemo!. Da možemo zelenije, pravednije, transparentnije, bolje. Ovaj grad ne pripada interesnoj kliki, on pripada svima nama. Zato je Zagreb naš. Od Sesveta do Podsuseda, ostavili smo srce na terenu. Hvala svim Zagrepčanima i Zagrepčankama koji su nam dali glas i povjerenje”, rekao je Tomašević uz ovacije okupljenih.

“Hvala stotinama volontera i volonterki, stajali na kiši i obilazili grad. Hvala svim Zagrepčankama i Zagrepčanima. Čestitke i svim našim kandidatima u drugim gradovima”, dodao je.

“Oslobodit ćemo grad od korupcijske hobotnice. Potrebno je samo pola koraka da promijenimo model upravljanja gradom i da uhvatimo korak s europskim metropolama.

Imamo golemu prednost, ali nema opuštanja, pred nama je dva tjedna borbe i dat ćemo sve od sebe. Nećemo se služiti prljavim trikovima. Pobijedit ćemo uzdignute glave i moći ćemo svima pogledati u oči”, poručio je Tomašević.

“Pobijedit ćemo bez da smo prodali dušu. Ovaj grad će biti bolje mjesto života za sve. Potreban je još jedan korak, za promjenu koja se već vidi i već osjeća. Napravite još taj samo jedan korak, za Zagreb.

Idemo zajedno dalje po pobjedu!”, zaključio je.

Komentiraj